Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook stranica Dnevna doza Beograda (Vojnik u snijegu 1)

06.10.2021
Tekst članka

Ево радости моје лепе да се сетите и помолите кад год Вам ум избаци ову слику из срца

Овако се чувала Отаџбина!

Војник на Кошарама у снегу, на положају сликан од стражарног док се греје испод ћебета. Да се помолите за свако дете, сваког човека, сваку душу која је чувала Србију од Косовског боја до данас !

Слава Богу и хвала за све! Покој нашим прецима који су вековима проливали крв- бакама, мајкама, дедама, очевима, недужним анђелима српској деци којима се број не зна!

Вечна Вам слава и хвала!

Боље до цркве недељом са девојкама, женама, децом да их научите него по теретана депилирани да се спремате за инстаграме и лајкове. Ви сте мушкарци , очеви не старлете -тада ћете знати Оче наш, а не хитове са пинка, тада ћете децу учити вери и љубави, историји славних предака, а не протеинима и најкама, тетоважама и другим помодарствима , не тетовира се икона и светац на кожу већ у срце и душу, он се живи делима, а не мастилом!

А ви даме, сестре кад они буду мушкарци и људи и ви ћете се сетити да сте девојчице и принцезе, а не паткице од ботокса и статуе са справа по теретанама.

Кад вас следећи пут витез остави или кад вам следећи пут дама покаже незахвалност само једни другима покажите ову слику и помолите се Богу за све ове душе па ћете се боље поштовати и разумети.

Ово нема у уџбеницима које пишу стране компаније, а ви учитељи и професори учите децу нашу, ово им покажите па ће сами знати да поштују своју Србију!

Slika može predstavljati snijeg

Članak indeksiran 01.11.2022. Zadnji put osvježen 01.11.2022.

Ocijenjeno u analizi