Facebook stranica" Fašistička potvrda, ne hvala"

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Izumitelj PCR-a nije tvrdio da se test tom metodom ne može koristiti za dijagnostiku

-

 

Najvaznija stvar koju treba razumjeti... jer kad to razumijemo onda razumijemo i to da sve proizasle statistike i stozerske mjere nemaju opravdanje.
Kad ovo istinski razumijemo tada razumijemo kakva je to planirana globalna operacija bila...

I da se razumijemo, virus je tu... mnogi su imali vrlo neugodno iskustvo sa njime, to NITKO ne negira. Medjutim takav virus, opasan poput gripe ili cak u nekim slucajevima nesto opasniji od gripe, ne opravdava milijarde kuna troskova kao niti uvodjenje totalitarnih fasistckih mjera koje razaraju svaku svrhu zivota i postojanja.

Kada to razumijemo onda postaje jasno kao dobar dan da su farmaceutske i politicke elite povele nemilosrdan rat protiv radnicke klase sa namjerom ubiranja enormnog profita te stvaranja novog poretka koji ce im omoguciti kontrolu stanovnistva kakvu su najveci svijetski diktatori samo mogli sanjati ... i to na nemjerljivu stetu naseg zdravlja, ljudskih prava i sloboda.

Takav moderan ropski odnos je u direktnom sukobu sa svime sto u zivotu smatramo vrijednim zivljenja. Probudimo se iz iluzije zivota u koju smo bili stavljeni i izborimo se za svoje dostojanstvo 😮

May be an image of 1 person and text that says "PCR test NIJE alat za dijagnostiku i kreiran je za detaljno proučavanje DNK uzoraka. Shodno tome NE MOŽE se koristiti za dijagnozu infektivnih bolesti. Kary Mullis (PCR test inventor)"

Članak indeksiran 15. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me