Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Facebook stranica: Hrvatska udruga roditelja aktivista

08.07.2021
Tekst članka

UPALA SRČANOG MIŠIĆA NAKON CIJEPLJENJA DJECE PROTIV COVIDa – OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA‼‼‼

VIDEO KOJI MORATE VIDJETI!

LINK: ➡ https://www.bitchute.com/video/Xw1xUe73fJAq/

#share #podijeli

Svjesni smo nepregledne količine informacija kojoj ste izloženi. Zato smo za vas izdvojili i preveli nešto jako važno, nešto što vašem djetetu neposredno može spasiti život.

Slijedi petnaestominutni isječak iz epizode 221 TheHighWire u kojemu su izneseni neki od detalja sastanka američkog Savjetodavnog odbora za imunizaciju (ACIP). ACIP odbor je imao prilike jasno čuti podatke o prekomjerno povećanoj učestalosti upale srčanog mišića i njegove ovojnice (miokarditis/perikarditis) u djece u odnosu na očekivanu. Unatoč tome, donijeli su preporuku o cijepljenju djece protiv COVID-a. NEČUVENO!!!

Cijela epizoda dostupna je na https://thehighwire.com/videos/episode-221-the-mrna-insider/

Što je ACIP? ACIP je Savjetodavni odbor za imunizaciju i odbor je unutar Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Sjedinjenih američkih država. ACIP pruža savjete i smjernice za učinkovitu kontrolu bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima u američkoj civilnoj populaciji. ACIP razvija pisane preporuke za rutinsko davanje cjepiva dječjoj i odrasloj populaciji, zajedno s rasporedima cijepljenja u pogledu odgovarajućeg vremena, doziranja i kontraindikacija cjepiva.

https://en.wikipedia.org/.../Advisory_Committee_on...

May be an image of 1 person and text that says 'CDC ERS FOR DISEA AMD PREVENTIO TITANIC MISTAKE DR. ROYBAL MPUS -19 NE Upala srčanog mišića nakon cijepljenja djece protiv covida OPREZ! DJEČACI SU POSEBNO RANJIVA SKUPINA!'

 

 

 

 

Članak indeksiran 31.08.2021. Zadnji put osvježen 31.08.2021.

Ocijenjeno u analizi