Facebook stranica Istinom protiv laži: UHIĆEN IZVRŠNI DIREKTOR PFIZERA

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Direktor Pfizera Albert Bourla nije uhapšen

-

Da bi Plenković, Beroš, stožer i svi koji su sudjelovali u covidgateu, prikrili svoje zločine (umrle i oštećene nakon cijepljenja) pokušavaju Covid potvrdama (ucjenama) lopticu prebaciti na [email protected]

Zato cijepljene ne testiraju!

UHIĆEN IZVRŠNI DIREKTOR PFIZERA

Izvršni direktor Pfizera uhićen, optužen za prijevaru – zamračenje medija

konzervativnibeaver_skphjv Objavljeno 5. studenog 2021 Beaver Exclusive

Izvršni direktor Pfizera Albert Bourla uhićen je u svojoj kući u bogatom predgrađu Scarsdalea u New Yorku u petak ujutro od strane FBI-a i optužen za višestruke optužbe za prijevaru. Bourla je u pritvoru dok čeka ročište za jamčevinu. Federalni agenti su u postupku izvršenja naloga za pretres njegove kuće i više drugih nekretnina koje diljem zemlje.

Albert Bourla suočava se s optužbama za prijevaru zbog svoje uloge u obmanjivanju kupaca o učinkovitosti "cjepiva protiv COVID-19". Pfizer je optužen za krivotvorenje podataka i davanje velikog Mita. Prema agentu FBI-a koji je razgovarao s Conservative Beaverom , Pfizer je lagao o učinkovitosti cjepiva i doveo kupce u zabludu o ozbiljnim nuspojavama koje cjepiva mogu izazvati. Pfizer je optužen da je plaćao vladama i glavnim medijima da šute.

Albert Bourla je već bio u vrućoj vodi nakon što je otkriveno da je Pfizer i njegov partner u istraživanju “krivotvorili podatke, nezaslijepljene pacijente, zapošljavali neadekvatno obučene cijepnike i sporo pratili štetne događaje.” Zviždač Brook Jackson otpušten je zbog pokušaja da se zaustavi prijevaru, izvijestio je BMJ.

U listopadu je Project Veritas objavio seriju curenja pod nazivom “PfizerLeaks”. U videu, drugi Pfizerov zviždač otkriva kako tvrtka koristi pobačene fetalne stanice u "cjepivu protiv COVID-19". Pfizer je ovu činjenicu nastojao otkriti.

Obvezno pogledajte ovaj 2,6 minutni video!

Članak indeksiran 10. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me