Facebook stranica: Orgonit A Glass Piramide, Drvca života, Kristaloterapija

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Pseudonauka Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Elektromagnetna polja niske frekvencije ne izazivaju rak niti je orgonit zaštita protiv njih

-

Američko Ministarstvo zdravstva i UN-ova svjetska zdravstvena organizacija slažu se u jednome – mobilni telefoni, električni vodovi i drugi električni uređaji koji stvaraju električna polja oko sebe stvarno uzrokuju maligne bolesti – leukemiju kod djece, depresiju kod odraslih, pobačaje i rak. Krivi su i za alergije kod mnogih ljudi.

Prema mišljenju ekspertne grupe koja je radila za američko Ministarstvo zdravstva i Agenciju za zaštitu zdravlja, električni smog je jedan od najčešćih i najbrže rastućih utjecaja u okolišu i po svoj će prilici sve više rasti s napretkom tehnologije. Od električnih vodova, preko radijskih i TV uređaja, fen za kosu i električnih aparata za brijanje – sve to utječe na ljudski organizam i ometa njegovo normalno funkcioniranje. Prema sličnom izvještaja Svjetske zdravstvene organizacije, električni smog utječe na sićušne električne struje u tijelu koje stvara sam organizam a nužne su za prirodne procese. Prošlogodišnja studija američkog National Radiological Protection Boarda zaključila je da djeca koja žive kraj dalekovoda imaju veću vjerojatnost da obole od leukemije, a razmatra se i mogućnost zabrane gradnje domova u njihovoj blizini. Djelotvorna zaštita je u svojoj blizini posjedovati ORGONIT koji štiti od negativnog zračenja iz okoline. NEGATIVNO #zračenje OKO NAS...

-MOBITEL non stop komunicira s baznim stanicama bez obzira ako obavljate razgovor ili ne. Gašenje mobitela ne jamči ništa, najjaču snagu mobitel razvija kad uspostavlja vezu (dolazni ili odlazni poziv), stoga bez hands-free slušalica je nemoguće izbjeći ovaj direktni udar i zračenje mozga savjeti: nemojte nikada držati upaljen mobitel kraj sebe dok spavate, a ako baš morate za takvu neutralizaciju zračenja mobitela se koristi stolni #orgonit On neće poništiti sav efekat zračenja, ali će donekle ublažiti negativne strane.

-PRIJENOSNI KUČNI TELEFON - (osobno ja ga nemam) je tehnologija slična mobitelskoj tehnologiji, ali donekle i opasnija jer se sastoji prijenosnog telefona i od male bazne stanice koja neprestano emitira i odašilje signale pokrivajući skoro cijeli širi radijus kuće. Skoro je ista štetnost kao kod mobitela, ali donekle uvećana s baznom stanicom.

- (Wi-Fi ili WLAN) - ipak kralj svih štetnih zračenja u prosječnom kučanstvu, jer prosječni Wi-Fi ili WLAN router ili odašiljač ima puno veću snagu nego obična telefonska bazna stanica, a usto radi na vrlo visokim frekvencijama i pojasevima. U biti zbog širine 'pojasa' (ili raspona frekvencija koje koristi za prijenos podataka), ovakva tehnologija je potencijalno i štetnija nego mobitelska. Prosječni Wi-Fi ruter/odašiljač može imati domet i do par stotina metara, stoga je snaga istoga usporediva s baznom mobitelskom stanicom. Pitam se čemu ovakvo 'nakrcavanje snage' u obični kučni uređaj. Kako god, savjet je da svakako izbjegavate Wi-Fi. Ja ga doma držim isključenoga, ali to me ne spašava od susjeda, jer 'hvatam' najmanje 10-ak Wi-Fi rutera u svojoj okolici. Nažalost za stati na kraj ovom zračenju potrebno je debelo orgonizirati svoj dom i susjedstvo i malo osvjestiti ljude da je Wi-Fi još jedno 'soft kill' oružje u arsenalu oružja mračnih sila. Iako držim Wi-Fi ruter isključen, uvijek postavim bar jedan orgonit pored, nek se nađe

-BLUETOOTH i ostali oblici bežične digitalne komunikacije - u zadnje vrijeme 'plavi zub' je dosta popularan za komunikaciju među mobitelima ili za bežične slušalice, međutim, isto se radi o mikrovalnoj digitalnoj tehnologiji koja 'prži' ljudske stanice. Stoga je upotreba bluetooth slušalica i sličnih bežičnih tehnologija je slična kao i konstantno igranje ruskog ruleta.

-HRANA-VODA-ZRAK - orgonit se može postaviti kraj dolaznih vodovodnih cijevi kako bi bar donekle orgonizirao i oživio vodu koja dolazi uglavnom 'polumrtva' na energetskom nivou iz gradskog vodovoda. Nadalje razni orgonitni podlošci mogu poslužiti za orgoniziranje hrane i pića. Hrani se može produžiti rok trajanja, može postati ukusnija. Nadalje orgonit se može postaviti i u frižider kako bi orgonizirao sve što se nalazi unutra (ja to prakticiram). Inače svi postavljeni orgoniti po kući umanjuju neugodan miris duhana stoga su spas za pušače.

-BILJKE - na biljkama se uvijek zamijete pozitivni efekti orgonita, stoga ako imate neke sobne biljčice koje ne izgledaju zdravo, probajte ih darovati s orgonitima, budite strpljivi pa ćete se ugodno iznenaditi kako dobro reagiraju. Zaljevajte biljke vodom s orgonit podloška za vodu ili vodom koju se držali blizu Piramide ali tada #piramida mora biti veće dimenzije. A sada...ako još uvijek ima pitanja...broj mobitela imate na stranici ili pošaljite poruku. Ugodan dan. (tekst zaštičen, nema kopiranja...dijeljenje cjelokupne objave dozvoljeno. O.A.Glass)

Članak indeksiran 23. 03. 2023 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me