Facebook stranica Out Of Office

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Danski fudbaler Christian Eriksen nije vakcinisan, kako se tvrdi na društvenim mrežama

Brzinom munje proširila se vijest o danskom igraču Christianu Eriksonu koji je kolabrirao tijekom utakmice Eura između Finske i Danske.

Brzinom munje proširila se vijest o danskom igraču Christianu Eriksonu koji je kolabrirao tijekom utakmice Eura između Finske i Danske.

S obzirom da su službeni mediji i UEFA nakon događaja napravili korak nazad i umjesto da informiraju gledatelje o razvoju zdravstvenog stanja Eriksona napravili korak nazad te prekinuli prijenos bez ikakvih informacija putem društvenih medija ljudi su počeli postavljati pitanje je li Christian Eriksen primio cjepivo protiv Corone?

Neslužbena informacija je da je Eriksenu nakon što je kolabrirao postavljena dijagnoza upale srčanog mišića, a upravo je to jedna od nuspojava koje se pojavljivala kod osoba koje su se cijepile.

Christian Eriksen po dostupnim informacijama kao i ostali igrači Intera primio je cjepivo barem po izjavi koju se prenjeli mediji 18.03. gdje je službeni doktor Intera Volpi izjavio: "Sad su svi cijepljeni"

Nažalost s obzirom da je UEFA napravila pritisak na igrače i inzistirala na cjepljenju moglo bi se dogoditi da se ovakav slučaj tijekom EURA ponovi.

#OutOfOffice
May be an image of 2 osobe i tekst koji kaže 'calciomercato.com Europei 2020 Notizie Statistiche Inter, il medico Volpi: 'Pochi infortuni e 5000 tamponi, così nasce lo scudetto. A marzoi giorni più duri, ora tutti vaccinati' del 18 maggio 2021 alle 08:38

Članak indeksiran 15. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 3 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me