Facebook stranica StaIma.com

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Izmišljene posljednje riječi Stevea Jobsa ne gube “popularnost” na društvenim mrežama

Novcem se ne može kupiti ni minut života. Stiv Džobs je umro u 56. godini od raka gušterače, ostavivši za sobom bogatstvo u vrednosti od 7 milijardi dolara, a ovo su neke od njegovih poslednjih reči:

Novcem se ne može kupiti ni minut života.

Stiv Džobs je umro u 56. godini od raka gušterače, ostavivši za sobom bogatstvo u vrednosti od 7 milijardi dolara, a ovo su neke od njegovih poslednjih reči:

"U ovom trenutku, ležeći u krevetu bolestan, prisećam se celog svog života, shvatam da sve bogatstvo koje imam nema smisla pred predstojećom smrću. Imam novac da zaposlim najbolje ljude u svom poslu, ali nije moguće unajmiti ikoga da otkloni moju bolest. Novcem se mogu dobiti sve vrste materijalnih dobara, ali postoji jedna stvar koju se ne može kupiti, a to je život.

Kako sam odrastao, primetio sam da sat od 30 i 3 miliona dolara pokazuje isto vreme. Da se sa automobilom od 15 hiljada i 15 miliona dolara može doći do istog odredišta. Da je od vina od 15 ili 1.500 dolara isti mamurluk. Da je u kući od 300 ili 3.000 kvadratnih metara usamljenost ista."

Članak indeksiran 25. 08. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me