FOTO: BUJNA PROFESORICA IZ VAREŠA IZAZVALA POMUTNJU Njezine eksplicitne fotografije snimljene u učionici pojavile se na društvenim mrežama

Izvor/medij: Jutarnji.hr
Ocjena: Klikbejt Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: "Dnevni Avaz" kao proizvođač skandala

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju zgodne profesorice bosanskog jezika snimljenu bez "krpica" u učionici u srednjobosanskome gradiću Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.


 

 

Stanovnici Vareša i javnost na društvenim mrežama pitaju se je li profesorica Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole "Nordbat 2" razmjenjivala sa svojim učenicima.

Kako piše Dnevni avaz, za sad je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram te ostale društvene mreže. 

U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive.

Profil profesorice iz Vareša na Facebooku i Instagramu preplavljen je njezinim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici te ispred školske ploče gdje je snimila selfije.

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-ak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

Mlada i zgodna profesorica Berina Fatić i ranije se rado fotografirala u izazovnim pozama, ali nikada do sad i potpuno obnažena. 

Članak indeksiran 11. 04. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me