(FOTO) EKSKLUZIVNO! OVDE SE SVE DESILO?! Pogledajte kuću u koju je Lečić kobne noći odveo Danijelu! KUPIO JE BIVŠOJ ŽENI

Izvor/medij: Mondo.rs
Ocjena: Dezinformacija Ispravljeno
Raskrinkano u: Seksualno nasilje kao povod za klikbejt naslove

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića za silovanje, za koje tvrdi da se dogodilo u kući nadomak Beograda.

Prema tvrdnjama glumice Daniejle Štajnfeld, silovanje se dogodilo u kući na obroncima Beograda maja 2012. godine. Glumac Branislav Lečić godinama na ovom mestu ima velelepnu kuću od 300 kvadrata, u koju je povremeno dolazio. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kuća se nalazi u vikend naselju opštine Grocka i prema rečima meštana, ovaj deo Beograda predstavlja "oazu za porodične ljude", jer je udaljena 30 minuta vožnje od centra i gradske gužve.

Razgovarali smo sa stanovnicima ovog kraja, koji su potvrdili da su viđali Branislava Lečića, ali da nikada nisu primetili da je imao bilo kakvo žensko društvo.

"Često ga viđam u prolazu, uvek je ljubazan, ali uglavnom je sam i u žurbi. Ranije je bio u društvu žene i sina, ali od kada su se razveli, nisam ga videla ni sa kim. Deluje kao miran i prijatan čovek. Neprijatno sam iznenađena vestima o strašnim stvarima koje su se navodno desile u toj kući. Treba sačekati i videti šta će reći sud", kaže S.A. (54), komšinica Branislava Lečića u Ritopeku.

Prema rečima drugog komšije, bračni par Lečić imao je kuću na Košutnjaku, ali je u Ritopek dolazio najčešće na odmor.

"Lečić i sada vrlo često dolazi, posećuje i održava kuću, dok Ninu nismo videli od razvoda. On je ranije često vozio bicikl i javljao se, zaista najnormalnije. Nikada ništa neprijatno nismo videli ni doživeli od njegove strane niti bilo koga iz njegove porodice", kaže L.M. (34) iz ovog kraja.

Da podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u medijima objavila da je "silovao kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić", i to baš u ovoj kući, "na obroncima Beograda".

"Mi smo radili, aktivno, zajedno, izvodili predstave, išli na neka gostovanja, družili se. U jednom momentu je on predložio da se vidimo, htela sam da mi da neki potpis, to je bila pottpuno jedna neboluza. Naravno, mi smo se viđali često, radili, nije bilo prvi put da sam sela sa njim u kola. I poslom i van posla. To je glumačka zajednica, u Srbiji, mi se svi družimo. Tako da nije bilo ništa neuobičajeno, s tim što je te noći on mene na moje moljenje i plakanje, na moje "ne", on mene odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, usred noći. Tamo me je mučio, tamo me je silovao", ispričala je Danijela Štajnfeld za "Insajder".

Prema njenim rečima, to je bilo jako veliko mučenje, psihološko, emotivno, fizičko i seksualno.Kako kaže, bila je u šoku, htela je da zove policiju, ali nije znala šta će da se desi sa činjenicom da su i ona i on poznate ličnosti.

"Kad smo išli kolima na to mesto, plakala sam i molila da me vrati kući, da neću da idem tamo... Nisam znala šta će meni da se desi, ali nikad, nikad nisam mogla da pomislim da može da se desi silovanje od tog čoveka. Nikad u životu. To je bilo poverenje...", ispričala je Danijela.

Danijela Štajnfeld je ranije istakla da je 40 dana nakon traumatičnog događaja uspela je da ode u Ameriku jer je htela sve da zaboravi, ali da su tada počeli psihički problemi. Tužilaštvu je dostavila i medicinsku dokumentaciju, odnosno dokaz da se godinama u Americi lečila od postraumatskog sindroma. Tužilaštvu je nedavno dostavila i originalni snimak razgovora sa Branislavom Lečićem koji je snimila nekoliko godina kasnije.

Članak indeksiran 18. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me