Fuj! Žene su toliko aljkave! Kada vidite koliko često mijenjaju donji veš iznenadit će te se! ŽIVOT će vam se zgaditi

Izvor/medij: Apotekica
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Donje rublje, lažne statistike i stvarna mizoginija

Mi sada malo smo odlučili da govorimo o higijeni koja je sada jako bitna za svaku osobu a to se posebno sada odnosi za intimnu njegu. Kod žena je jako bitno jer se dobro zna da je vagina posebno osjetljiva, jer ima i sekret kao i period menstruacija svkai mjesec i jako je važno da se vodi računa i da se mijenja često i redovno donji veš.

 

 

 

Da li ste znali da neke žene po nekoliko dana ne mijenjaju donji veš! Prema nekim zadnjim istraživanjima preko 50 posto žena ne mijenjaju gaće svaki dan. Kod muškaraca nije takva situacija tako da njima to ne može naškoditi što se tiče intimnog zdravlja kako je to slučaj kod dama.

Jako bitna stvar je što veliki broj to jeste veliki procenat dama jako često kupuju veš koji nije kvalitetan. Gleda se na to da se kupi što jeftinije a samim tim se dešava da se gubi i sam kvalitet. Jako je osjetljiv dio intimni kod dama tako da mora se uzimati pamuk od 100 posto jer ne smije biti nešto da vas stisne i da vam bude neugodne u donjem dijelu.

Takođe jako bitna informacija je da se donji veš mora mijenati svaka tri mjeseca jer je moguće da se desi da se skupe gljivice na gaćicam i tako da dođe do raznih infekcija i to u intimnom dijelu! Ako spadate u red dama javite nam koliko često vi mijenjate gaće!

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me