Raskrinkavanje.ba

Nasa borba → GEJTS IZGUBIO NA SUDU: SZO i Vakcine su velika prevara!

11.10.2020
Tekst članka

Gejts i Kenedi Sinovac bivšeg američkog predsednika Džona Kenedija, koji je dr Jovani Stojković nedavno lično poslao pismo podrške, Robert F. Kenedi, advokat i aktivista protiv obavezne vakcinacije, pobedio je na sudu Bila Gejtsa.

Vlada Sjedinjenih Američkih Država više neće finansirati fondaciju Bila Gejtsa, “Svetsku zdravstvenu organizaciju” (SZO) i “Centar za kontrolu bolesti” zbog prevare sa vakcinama.

Za ovu pobedu zaslužni su advokat Robert F. Kenedi, producent dokumentarnog filma o vakcinama, Vaxxed, Del Bigtri i neprofitna organizacija koja se bori protiv obavezne vakcinacije, Informed Consent Action Network (ICAN).

Oni su tražili da Vlada ispostavi relevantne dokumente koji dokazuju da su sve vakcine, koje su odobrene od strane države u protekle 32 godine, testirane na kvalitet, i nisu pronašni nijedan! Nema ih! Bil Gejts ćuti.

To znači da u Americi nijedna vakcina nije prošla testove kvaliteta.

Evo ogromnih pravnih i praktičnih implikacija ove pobede za američki narod:
To znači da američko Ministarstvo zdravlja i svi proizvođači vakcina više od 30 godina obmanjuju američki narod u pogledu efikasnosti i bezbednosti vakcina, što dalje znači da je postojećih pet američkih organizacija za zdravstvenu zaštitu sada pod sumnjom: Centar za kontrolu bolesti (CDC), Uprava za hranu i lekove (FDA), Medicinski institut (IOM), Nacionalni institut za zdravlje (NIH) i sama organizacija „Health“, kao deo Ministarstva zdravlja i ljudskih usluga (DHHS).

Ovo takođe može ugroziti postojanje državnih medicinskih odbora i ekskluzivnih medicinskih udruženja poput Američke medicinske asocijacije (AMA).

To znači da su proizvođači vakcina bili izuzeti od onoga što su svi drugi proizvođači farmaceutskih lekova bili u obavezi da rade na svake dve godine – ponovnu proveru kvaliteta i efikasnosti, što znači da njihove vakcine nikada nisu testirane na kvalitet i nisu imale dokazanu bezbednost, niti efikasnost preko 30 godina.

Ovaj slučaj sada, mogu u pravnom smislu, koristiti svi roditelji koji su protiv obavezne vakcinacije koju su propisale pojedine države, kako bi sprečili prinudnu vakcinaciju svoje dece, kao i svi zaposleni kojima je bilo nametnuto da se vakcinišu, kako ne bi ostali bez posla. Ovaj slučaj sada mogu iskoristiti na sudu svi oni koji traže odštetu po osnovu pvreda izazvanih vakcinom.

Budućnost alopatske (zvanične), medicine u njenom sadašnjem obliku, sada je pod sumnjom, kao i budućnost svetskog farmaceutskog kartela, pošto gotovo svi lekovi koje prepisuju alopatski lekari, potiču od farmaceutskih korporacija koje su takođe počinile prevaru sa vakcinama.

Što se tiče odgovornosti, protiv svih službenika Vlade, koji su usvojili zakone kojima se legalizuje prevara sa Gejtsom i vakcinama na državnom, saveznom ili međunarodnom nivou, ili su na drugi način pomogli i podržavali prevaru, sada se može podneti tužba za prevaru sa vakcinama, malverzacije, i u nekim slučajevima, a prema Nirnberškom kodeksu, za ratne zločine.

Članak indeksiran 05.10.2021. Zadnji put osvježen 05.10.2021.

Ocijenjeno u analizi