Glas naroda: Reakcije i komentari na poteze Muratovića, Kamenjakovića i Hodžićke

Izvor/medij: Živinice Izbori 2020
Ocjena: Pristrasno izvještavanje
Raskrinkano u: Anonimni portal Živinice Izbori 2020 pristrasno o gradonačelničkim kandidatima

U proteklome periodu prisjetili smo se kako se većina, kako trenutnih tako i proteklih političkih poteza akutelnih kandidata za gradonačelnika Grada Živinice, odrazila na prosperitet, stabilnost i samoodrživost ovog grada.

Iako težimo pružiti maksimalno objektivan uvid, ovoga puta birali smo istaći kako izgleda subjektivno viđenje građana na temu aktuelnih kandidata za gradonačelnika Grada Živinice.

Naime, upit koji smo proslijedili našim čitaocima unutar fejsbuk stranice Živinice Lokalni Izbori 2020 generisao je preko 800 komentara, a  među najistaknutijim komentarima, pronašli smo mnoge argumente i mišljenja koja je za neke kandidate velika korist, a za druge podsjetnik nepromišljenih poteza i loših odluka.

Prvi na spisku je Muratović, a jedan od najistaknutijih komentara po pitanju njegove kandidature imao je interesantan uvid u cjelokupnu situaciju

Očigledno nezadovoljstvo izazvano rezultatima Muratovićevih dosadašnjih mandatura istaknuto je u mnogo komentara, među kojima se također izdvojio i ovaj:

Pored vidnog nezadovoljstva,  nazirala se i podrška za Muratovića

Ono što je vrlo interesantno je činjenica da je aktuelni gradonačelnik(Kamenjaković) prikupio veliku podršku unutar sekcije za komentare budući da trenutno bilježi najmanje negativnih komentara, kako po pitanju akutelne kandidature tako i po pitanju tekućeg mandata.

Neki od najistaknutijih komentara na poteze Kamenjakovića izgledali su ovako:

Interesantan komentar uslijedio je i iz Kalesije

Pored negativnih komentara na poteze Muratovića i malo manje Kamenjakovića, ni Hodžićka nije ostala pošteđena

U mnoštvu navedenih, kao i sličnih komentara čiji broj kontinuirano raste za sada se najviše ističe upravo ovaj komentar:

Članak indeksiran 05. 11. 2020 Zadnji put osvježen prije 8 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me