Raskrinkavanje.ba

Espreso.co.rs → "GLAS RAZUMA" U OVOM LUDILU! Doktor Jovanović poručuje da gledate u sunce 10 minuta i bolest će nestati!

14.04.2020
Tekst članka

Doktor Jovanović se nije oglašavao, niti iznosio svoja tumačenja kada je u pitanju koronavirus, ali to nije sprečilo tviteraše da reaguju...

Nakon što su se u javnosti pojavile različite informacije, ali i teorije zavere na temu koronavirusa, neki tviteraši su zakucali i na vrata zaboravljenh asova.

Tako je jedna devojka "izvukla iz naftalina" doktora Todora Jovanovića koji je zagovornik teorije gledanja u Sunce.

- Konačno glas razuma u ovom ludilu! Doktor Jovanović: Gledajte u sunce 10 minuta i svaka bolest biće napadnuta, napisala je ona.

Doktor Jovanović se nije oglašavao niti iznosio svoja tumačenja kada je u pitanju koronavirus, ali to nije sprečilo tviteraše da reaguju.

 

Naime, doktor Todor Jovanović je ceo svoj naučni rad posvetio imunologiji, virusologiji, ishrani i zdravlju.

Njegov rad rezultirao je pronalaskom preparata za koji tvrdi da se koristi kao dodatak ishrani zdravih i obolelih osoba, kao i da obnavlja energiju i jača ukupan sistem ljudskog organizma.

- Sve što je zračenje, sve što je sunčeva energija, sve što je svetlost, sve to nosi biofotone, kvantne čestice koje su nešto između materije i energije. Bez njih nema života. Pri umerenom izlaganju UV zracima, stiče se vitamin D, snižava krvni pritisak, poboljšava rad srca, povećava imunitet, ubijaju virusi i bakterije, oporavljaju se koštana struktura i polni hormoni, objašnjavao je doktor Jovanović.

On takođe tvrdi da su vakcine štetne po zdravlje ljudi.

- Bolje pustiti organizam da se sam izbori protiv virusa, jer vakcina jedno popravlja, a drugo kvari, pa time izbacuje iz ravnoteže imunološki sistem. Naravno, farmaceuti nam žele dug, ali bolestan život. Milijarde se ulažu u lekove, a vrlo malo u prevenciju. Zato je dragocenija moć svetlosti, objašnjavao je Jovanović u jednom intervjuu.

On je stava da gledanje u Sunce predstavlja solarnu jogu.

- To se čini samo kad je sunce crveno, pri izlasku i pri zalasku. I to najviše desetak sekundi. I svaka bolest biće napadnuta. Zato sam protiv nošenja tamnih naočara. To može da smeta, ali korist je velika, objasnio je ovaj doktor ranije.

Članak indeksiran 06.12.2023. Zadnji put osvježen 06.12.2023.

Ocijenjeno u analizi