Goran Gogi Vuk

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Pseudonauka Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne, nošenje maske neće izazvati upalu plućne maramice - uprkos anonimnom “iskustvu” sa Facebooka koje tvrdi suprotno

I KAFA JE POZITIVNA NA KORONU !!! ❌❌❌

POSLEDICE NOŠENJA MASKE !!!

"... Moja ćerka od 19 godina. Zdrava. Zaposlena u prodavnici velikog lanca samoposluga. Počela se osećati loše pre 2 sedmice. Imala je bolove u ledjima i sa strane, mučninu, bolove u grudima. Doktor opšte prakse ju je uputio na rendgensko snimanje pluća. Nešto se pokazalo na desnoj strani,te je dalje upućena na pregled magnetnom rezonansom, CT-om,ultrazvuk leđa i abdomena. Ništa nije pronađeno.
Na poslu nije mogla da diše i dobila je bolove u grudnom košu. Odvezena je u hitnu pomoć, gde joj je naređen karantin.
Testirana na Kovid. Mlada. I potpuno sama jer niko ne sme da uđe kod nje. Ispostavilo se da se radi o zapaljenju plućne maramice. Rečeno nam je, da je nastalo kao posledica nošenja higijenske maske preko 8h dnevno, 5 do 6 dana u sedmici. Udišući svoje bakterije i ugljen dioksid je dovelo do infekcije.
Sada je u teškim bolovima i mora uzeti neplaćeno bolovanje od posla. Ali nećete to videti po socijalnim mrežama. Njoj je samo 19 godina. Zdrava. A sada... je vezana za krevet i bori se da udahne zrak. Antibiotici. Steoridi. Tretmani disanja." !!!
P.S. Pametnima dovoljno !!!

Članak indeksiran 10. 08. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me