Gradaščeviću nije gadljiva plata iz Srpske ali svojom politikom stalno pokazuje da mrzi sve što je srpsko!

Izvor/medij: Moja Bijeljina
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Novo medijsko “miješanje” zastave Republike Bosne i Hercegovine i zastave Armije RBiH

-

Udruženje veterana garda „Panteri“ zgroženo činjenicom da je potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina na svom fejsbuk profilu stavio ratnu zastavu armije BIH pod kojom je iz Federacije protjerano i pobijeno oko 200.000 Srba, te je tako navodno čestitao dan državnosti Bosne i Hercegovine koji Republika Srpska ne priznaje!


Mustafa Gradaščević kao potpredsjednik Skupštine grada postao je promoter one politike zbog koje je počeo rat u Bosni i Hercegovini.

Polako je svojim javnim istupima počeo da zamjenjuje Jusufa Trbića i preuzima tutulu glavnog Srbomrsca u Bijeljini te je počeo da vrijeđa i mrzi sve što je srpsko! Nije mu gadljiva plata iz Republike Srpske ali svojom politikom stalno pokazuje da mrzi sve što je srpsko! Današnji praznik ne priznaje Republika Srpska i isti nema status državnog praznika dejtonske Bosne i Hercegovine – navode iz udruženje verana “Garda” Panteri.


Jako smo razočarani što je Bijeljina postala poligon za paradiranje srbomrzaca, a da mi, Srbi Semberije, uvijek ih dočekujemo i sa njima pravimo određene projekte i poslove dok Srba u Federaciji uopšte i nema!
Čudi nas ćutanje i Gradonačelnika Bijeljine na sve ovo – zaključili su iz udruženja “Garda” Panteri.

(mojabijeljina.com)

Članak indeksiran 02. 12. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me