Raskrinkavanje.ba

Žena Portal → “Gušim se od izbeglica i seljaka… Beograd ih je PUN!” Ceca šokirala izjavom da želi da se odseli iz Beograda, a evo gde planira!

07.10.2021
Tekst članka

Ceca Ražnatović je opet u svim medijima zbog svoga pojavljivanja u Zvezdama Granda. Ona je tamo zamenila Jelenu karlušu, svoju veliku suparnicu, i zato već na samom ulazu u Zvezde Granda ona privalači itekaako veliku pažnju. Odmah je dočeka sila novinaraa, koji žele delić njene intime, a kada su je jučer ispred studija pitali kakva je situacija sa dečkom Bogdanom , ona im je ironično uzvratila da je sve živa katastrofa.

MMnogi su to protumačili da je došlo do kraja njihove veze, ali su jako brzo shvatili da ih je htela skinuti sa dnevnog reda, jer joj konstantno postavljaju takva pitanja. Također je u samim Zvezdama Granda odmah napravila dar mar kada je rekla, Draganu Stojkoviću Bosancu da ako je toliko dobar producent, zašto onda od rođene ćerke nije napravio zvezdu?

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

On je njoj spustio kada je rekao da je ona obična pevačica, dok je Marija Šerifović pevačina. To je pogodilo njen ego, i može se reći već sada da će njih dvoje imati jako velike duele u okvru same emisije, a zbog toga je valjda i dovedena, zar ne? Sada je opet sve šokirala kada je izjavila da bi rado spakovala kofere i vratila se da živi na selo! Pevačica poreklom iz Žitorađe tvrdi da joj se smučio Beograd, gde živi već 32 godine. 

“Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju… Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim… – Isto tako kaže da Veljko obožava selo, i da je već tamo preselio, gde se u stvari i preporodio. Sa druge strane, Anastasija obožava grad i definitivno joj se nigde ne ide iz Novog Sada.

Članak indeksiran 26.11.2021. Zadnji put osvježen 26.11.2021.

Ocijenjeno u analizi