Raskrinkavanje.ba

Alternativa online → ”Gušim se od seljaka i izbjeglica, a Beograd ih je pun!” Ceca šokirala sve kad je otkrila da se seli iz Beograda, a evo gdje će..

30.06.2022
Tekst članka

Već tri decenije ona je obilježila estradnu scenu, te se skoro sve iz njenog života zna, a naročito ljudi koji prate svaki njen korak su upoznati sa njenim privatnim i poslovnim životom. Vjerujemo da ne postoji osoba koja nekada nije poslušala pjesmu od Cece, a skoro su joj dodijelili i nadimak ”Srpska majka”.

Gdje god da se pojavi uvijek je dobro dočekana. Ceca je rođena u Žitorađu, dok u Beogradu živi posljednje 32 godine. Priznala nam je skoro, kako joj je Beograd dosadio i da nije kao prije, te bi sad rado skupila sve svoje stvari i vratila se u rodno mjesto.

 

 

”ZaiSta bih voljela da živim na selu, ali zbog obaveza nisam u mogućnosti to da uradim. Beograd me je počeo gušiti, sav taj smog, ali idalje trpim jer moram. ”- rekla je Ceca , te nam otkrila da je Veljko mnogo zavolio selo.

”Dok je bio još dijete, volio je da vrijeme provodi na selu, jer kako kaže tamo se osjeća smireno. Napravio je svoje malo carstvo u kojem žive, i zaista uživaju. Anastasija nije kao Veljko i njoj više prija Beograd. Ona se posvetila svom poslu, radi na nekoliko novih projekata. I ja bih trebala uskoro u studio da snimam, ali sve nešto odlažem, pa ćemo vidjeti šta će se desiti u narednom periodu.”- rekla je Ceca.

 

 

”Najviše sam tužna jer nemam niti jednu pjesmu od Marine Tucaković, a da je nisam snimila. Kad god bi napisala neku pjesmu za mene, ja sam nju otpjevala i snimila. Ona je bila Božiji dar! Nikada nije griješila u svom poslu. Postala je dio nape porodice!”- dodala je pjevačica za svoju dugogodišnju prijateljicu.

Članak indeksiran 06.07.2022. Zadnji put osvježen 06.07.2022.

Ocijenjeno u analizi