Raskrinkavanje.ba

Wallpapsy → Halid Bešlić imao TEŠKU saobraćajnu nesreću! Legendarni pjevač u jako teškom stanju nakon UDESA! “Sve se desilo brzo…!” (FOTO)

19.12.2022
Tekst članka

Pjevač iz Bosne i Hercegovine koji je jako poznat širom Balkana te je jedan od najboljih bosanskohercegovačkih pjevača je Halid Bešlić. To je pjevač koji iza sebe ima jako veliku karijeru te samim time ima mnogo hitova koji se slušaju svakog dana. Tako na putu za Loznicu prije par dana desilo se nešto što niko nije mogao da očekuje.

Naime, pjevač je vozio dionicom Loznica-Šabac i u jednom manjem mjestu je imao saobraćajnu nesreću. Prema podacima koje mi za sada imamo su ti da na mjestu nesreću su Halid i drugi učesnik popunjavali evropski izvještaj. Ono što je sretna informacija je ta da nije došlo od neko fizičkog oštećenja ali pored toga materijalna šteta je malo veća na automobilima.

Kako će se sve ovo riješiti ostaje nam da vidimo u narednom periodu, a ono što je najbitnije je to da je Halid u dobrom stanju i da nije bilo povrijeđenih u toj saobraćajnoj nesreći.

Članak indeksiran 23.12.2022. Zadnji put osvježen 23.12.2022.

Ocijenjeno u analizi