HOROR DRAMA U ŠKOLI U OBRENOVCU! Učenik izvadio pištolj nakon minuta ćutanja i uperio u đake, hitno reagovao MUP!

Izvor/medij: Srbija danas (.rs)
Ocjena: Klikbejt Manipulisanje činjenicama Ispravljeno
Raskrinkano u: Dodavanje dramatičnosti klikbejt naslovima u izvještavanju o plastičnim pištoljima u učionicama

Jezivi incident.

Neverovatna vest stiže nam jutros iz jedne škole u Obrenovcu, gde je nakon minuta ćutanja dečak izvadio plastični pištolj iz ranca i njime mahao na času!

Kako je saopštio Mladen Mijatović, novinar TV Pink u vanrednom uključenju neverovatan incident desio se u Osnovnoj školi "Jefimija" u centru Obrenovca.

-  Oko 8 sati prijavljen je slučaj, a oko 7:35 sati, odmah posle minuta ćutanja u Obrenovcu u Osnovnoj školi "Jefimija" u centru Obrenovca učenik M. D. koji je rođen 2009. godine izvadio iz ranca plasticni pištolj i uperio u pravcu učenika.

- Na licu mesta reagovao je školski policajac. Sa razrednim starešinom nakon minuta ćutanja ostavio je decu na nekoliko minuta kako bi utvrdio da su sva deca ušla u svoje učionice, a za to vreme učenik je iz svog ranca izvadio plastični pištolj koji je pokazao jednom drugu. Taj drug je uzeo plastični pistolj u nameri da ga baci u kantu, ali je od njega uzeo pistolj treći dečak i krenuo da maše plastičnim pistoljem u ucionici. Deca koja su bila u učionici su se uplasila, obavešten je razredni starešina, obavestena je Služba centra za socijalni rad, a jedan od dečaka je sa roditeljem predat pirpadnicima MUP-a koji su odmah reagovali po prijemu poziva - rekao je Mijatović. 

Članak indeksiran 10. 05. 2023 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me