Raskrinkavanje.ba

Super Čarobni Svijet → Hrvatska na nogama, svi je osudili: KOlinda vara svog supruga sa ovim predsjednikom novosti o komentarima

04.12.2018
Tekst članka

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ JE AKTUELNA HRVATSKA PREDSJEDNICA, O TOJ ŽENI SE UVELIKO PIŠE JOŠ OTKAD JE DOŠLA NA ČELO HRVATSKE. O KOLINDI SE MANJE VIŠE SVE ZNA, ONA JE ŽENA KOJA ZA NJENE GODINE IZGLEDA ZAISTA DOBRO, A U POLITIKU JE KAO HDZ-ov kadar došla.

Iako je bila poprilično bucmasta na početku veze, Kolinda je primjetno svoju liniju dovela u red, primijetili su mnogi, počeli su prema predsjednici Hrvatske da osjećaju izvjesne simpatije. Evidentno je da ona u posljednje vrijeme oduševljava sve svojim izgledom, posebno je privukla pažnju ljetos tokom svjetskog prvenstva u Rusiji, davala je podršku reprezentaciji svoje zemlje.

A tokom svjetskog prvenstva, njih dvoje su se jako lijepo družili, djelovalo je da se javila hemija između njih. Kolinda je bila u Francuskoj nedavno, mediji u Francuskoj su počeli da spekulišu da su imali jedno intimno druženje njih dvoje. Navodno su na večeri bili, a potom su se zaputili na jedno intimnije mjestu.

Hrvati su primili sa razočarenjem ovu informaciju. Poznato je i kako predsjednik Francuske ima stariju suprugu, a kako je on u punoj snazi i ne treba čuditi da ga je privukla Kolinda

Članak indeksiran 12.12.2018. Zadnji put osvježen 12.12.2018.

Ocijenjeno u analizi