Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Hrvatska udruga roditelja aktivista- TV reklama

23.12.2023
Tekst članka

Ovo je prava televizijska reklama u Kanadi koja prikazuje djecu koja imaju srčani udar. Kad sam prošao naprednu pedijatrijsku obuku za održavanje života (nekad!), jedna od prvih stvari koje vas nauče je da je nevjerojatno rijetko da dijete doživi srčani zastoj. Rečeno vam je da očekujete respiratorni zastoj. Na primjer kao posljedica utapanja. Sad, srčani zastoj kod djece je 'reklama'. To je stvarno. Događa se. Tužno je vidjeti kako današnja medicina naizgled normalizira ovaj takozvani ‘neobjašnjivi novi fenomen’ – kod onih koji su oduvijek trebali biti zaštićeni od zla ovoga svijeta." Dr. Sam White

Ovo je prava televizijska reklama u Kanadi koja prikazuje djecu koja imaju srčani udar. Kad sam prošao naprednu pedijatrijsku obuku za održavanje života (nekad!), jedna od prvih stvari koje vas nauče je da je nevjerojatno rijetko da dijete doživi srčani zastoj. Rečeno vam je da očekujete respiratorni zastoj. Na primjer kao posljedica utapanja. Sad, srčani zastoj kod djece je 'reklama'.
To je stvarno. Događa se.
Tužno je vidjeti kako današnja medicina naizgled normalizira ovaj takozvani ‘neobjašnjivi novi fenomen’ – kod onih koji su oduvijek trebali biti zaštićeni od zla ovoga svijeta."
Dr. Sam White
Članak indeksiran 29.02.2024. Zadnji put osvježen

Ocijenjeno u analizi