I Halid Bešlić seli u Njemačku

Izvor/medij: Jabuka TV
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Demantirano Dezinformacija
Raskrinkano u: Halid Bešlić ipak ne seli u Njemačku

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić (65) otkrio je kako seli iz Bosne i Hercegovine u Njemačku.

 

Naime, njegova snaha Mahira dobila je dobar posao u Offenbachu gdje će se preseliti s Halidovim sinom Dinom i blizancima Lamijom i Belmin – Kanom.

Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostajati unuci, ali već ćemo od veljače ili ožujka živjeti na relaciji BiH – Njemačka. Navikli smo da smo svaki dan s unucima, tako da ćemo svaki dan iskoristiti za odlazak kod sina i snahe, ispričao je Halid za Faktor.

 

Pjevač je također progovorio o tome kako već godinama uplaćuje mirovinu u Njemačkoj pa tamo planira nastaviti živjeti kad jednog dana prekine s pjevačkom karijerom.

Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu mirovinu u Njemačkoj, a ispunio sam sve uvjete za mirovinu u BiH, objasnio je.

Naravno, Halid još nije za mirovinu i još ću pjevati i družiti se sa svojim fanovima diljem svijeta, zaključio je pjevač.

Halidov sin Dino oženio se Mahirom 2010.. Prije četiri godine rodili su se Lamija i Belmin-Kan, a djed Halid i baka Sejda svakodnevno pomažu bračnom paru. Sinu i snahi pjevač je kupio stan na istom katu zgrade u kojoj i on živi.

(www.jabuka.tv)

Članak indeksiran 27. 12. 2018 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me