INFOSRPSKA: DAVOR DRAGIČEVIĆ SE KRIJE U AMBASADI VELIKE BRITANIJE U SARAJEVU?

Izvor/medij: Princip
Ocjena: Teorija zavjere Demantirano Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: “Obavještajni”, “diplomatski” i “nezvanični” izvori o Dragičevićevoj lokaciji

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida, za kojim je policija Republike Srpske raspisala potragu nakon incidenata počinjenih tokom protestne šetnje održane 30. decembra u Banjaluci, nalazi se u Ambasadi Velike Britanije u BiH, saznaje naš portal Infosrpska iz diplomatskih izvora u Sarajevu.


Prema saznanjima ovog portala, Dragičević se u britanskoj ambasadi nalazi od juče, od ranih jutarnjih časova, što i ne čudi jer je Infosrpska 29. decembra objavila da je Robert Kort, šef engleske obavještajne službe (SIS) u Sarajevu. Predstavništvo ove službe ponovo je otvoreno u BiH u martu ove godine i uključeni su u rušenje Republike Srpske i preko pokreta “ Pravda za Davida”, piše Infosrpska. 

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je juče potragu za šest osoba zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe “Pravda za Davida”.

Policija je nakon nereda uhapsila nekoliko osoba, dok su neki od izgrednika pobjegli a među onima koji su izbjegli hapšenje bio je i Davor Dragičević.

/tekst i fotografija preuzeti sa portala Infosrpska.ba/

Članak indeksiran 17. 01. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me