Raskrinkavanje.ba

Srna → "ИНФОСРПСКА": ЗЛОЧИНЦИ НАД СРБИМА УТЈЕРИВАЧИ ПРАВДЕ

26.12.2018
Tekst članka

САРАЈЕВО, 26. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Самир Цела Садиковић, командант 4. Батаљона бугојанске бригаде такозване Армије БиХ, вишеструки злочинац над српским цивилима и српском дјецом, који је све вријеме, заједно са својим саборцима из бугојанске мусиманске бригаде, редован учесник протеста Покрета "Правда за Давида" поново се данас огласио преко друштвене мреже Фејсбук, називајући министра полиције Републике Српске Драгана Лукача ратним злочинцем.

 

"Добро јутро најхрабрији људи, добро јутро моја Бања Луко. Овом приликом да поручим ратном злочинцу и убици Лукачу да сам дошао кући, може и мене да хапси, јер и ја сам Давор Драгичевић", пише на Фејсбук профилу окорјелог злочинца над Србима Целе Садиковића, преноси портал "Инфосрпска". 

Уз фотографију на којој је загрљен са Давором Драгичевићем, а која је објављена уз тај скандалозни текст, Садиковић сада још и пркоси Србима које је до јуче немилице убијао, наводи портал "Инфорспска". 

"Tако нам је Покрет 'Правда за Давида' изњедрио злочинца из својих редова који српског јунака Драгана Лукача назива убицом и ратним злочинцем. Tолико о Покрету 'Правда за Давида', о правди, о солидарности... Tек толико да се зна", истиче се у тексту који је објавио овај портал.

Članak indeksiran 26.12.2018. Zadnji put osvježen 27.12.2018.

Ocijenjeno u analizi