Raskrinkavanje.ba

RTRS → "Infosrpska": Zločinci nad Srbima utjerivači pravde

26.12.2018
Tekst članka

Samir Cela Sadiković, komandant 4. Bataljona bugojanske brigade takozvane Armije BiH, višestruki zločinac nad srpskim civilima i srpskom djecom, koji je sve vrijeme, zajedno sa svojim saborcima iz bugojanske musimanske brigade, redovan učesnik protesta Pokreta "Pravda za Davida" ponovo se danas oglasio preko društvene mreže Fejsbuk, nazivajući ministra policije Republike Srpske Dragana Lukača ratnim zločincem.

"Dobro jutro najhrabriji ljudi, dobro jutro moja Banjaluko. Ovom prilikom da poručim ratnom zločincu i ubici Lukaču da sam došao kući, može i mene da hapsi, jer i ja sam Davor Dragičević", piše na Fejsbuk profilu okorjelog zločinca nad Srbima Cela Sadikovića, prenosi portal "Infosrpska".

Uz fotografiju na kojoj je zagrljen sa Davorom Dragičevićem, a koja je objavljena uz taj skandalozni tekst, Sadiković sada još i prkosi Srbima koje je do juče nemilice ubijao, navodi portal "Inforspska".

"Tako nam je Pokret "Pravda za Davida" iznjedrio zločinca iz svojih redova koji srpskog junaka Dragana Lukača naziva ubicom i ratnim zločincem. Toliko o Pokretu "Pravda za Davida", o pravdi, o solidarnosti... Tek toliko da se zna", ističe se u tekstu koji je objavio ovaj portal.

Članak indeksiran 26.12.2018. Zadnji put osvježen 27.12.2018.

Ocijenjeno u analizi