Islam ide u sveopći rat. Crna zastava podignuta na svetištu Razavi !

Izvor/medij: Istinom protiv laži
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Istaknuta crna zastava u Iranu ne znači poziv na rat

Kad crne zastave stignu iz Horasana, idi prema njima, makar morao da puziš po snijegu, jer među njima je Allahov Halifa, Mehdi." - Abd al-'Alim u al-Mahdi al-Muntazar. Ovo je na Svetom pismu (Kur'anu) poziv cijelom islamu na rat

S bombaškim napadom na baptističku bolnicu Al-Ahli u Gazi, u kojem je poginulo više od 500 ljudi, a za koji se OKRIVLJAJU Izrael i SAD, crna zastava podignuta je na svetištu Razavi u Mashhadu, provinciji Khorasan, Iran. 
"Kad crne zastave stignu iz Horasana, idi prema njima, makar morao da puziš po snijegu, jer među njima je Allahov Halifa, Mehdi."
- Abd al-'Alim u al-Mahdi al-Muntazar. Ovo je na Svetom pismu (Kur'anu) poziv cijelom islamu na rat.

radnik diže

Koliko ja znam, ovo je znak upozorenja ljudima Mashada u Iranu da bi nadolazeći dani mogli biti teški pa budite spremni boriti se protiv bilo kakvih okolnosti. Svetište imama Reze (a) središte je pozornosti i poštovanja za sve koji žive u Iranu, pa se sve veće objave obavljaju tamo. Čak je i predsjednik Irana Ebrahim Raisi govorio o tome: "Plamen američko-izraelskih bombi bačenih večeras na nevine Palestince koji se liječe od ozljeda u bolnici u Gazi uskoro će progutati cioniste. Nije dopustiva šutnja nijednog slobodnog ljudskog bića pred takvim rat…"

Do sada su vlade Irana, Sirije, Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Palestine, Egipta, Jordana, Turske i Katara okrivile izraelske zračne snage za eksploziju u arapskoj baptističkoj bolnici Al-Ahli. Grupa Hezbollah, okrivljujući Izrael i SAD, pozvala je na "Dan bijesa u cijelom svijetu, sutra:

Bijes već izmiče kontroli Video u nastavku je iz Teherana, Iran u 3:00 ujutro po njihovom vremenu, što je bilo 19:00 po istočnom američkom vremenu: Poziv na rat se čuo. https://x.com/MarioNawfal/status/1714425346324353136?s=20

poziv za rat

Istanbul; napadnuta je izraelska ambasada:
Stotine vozila idu prema radarskoj bazi Kürecik u Malatyji, Turska, gdje su stacionirani američki vojnici:
Policija već gađa tisuće prosvjednika suzavcem pokušavajući ih spriječiti da upadnu u bazu:

Pitanje je tko ga je ispalio? Izrael ili američka mornarica?
Večeras je iranski ministar vanjskih poslova rekao okupljenim medijima "Vrijeme je isteklo".

Hal Turner napominje: Ljudi, ovo me potresa do srži. Sada vjerujem da je Mir oduzet cijeloj zemlji. Iskreno se nadam da ste se pripremili. Sumnjam i duboko se bojim da će ovaj udarni val bijesa odjeknuti cijelim našim planetom. NITKO od nas nije siguran.
Ispravite se s Bogom. Očisti svoje oružje. Uklonite njihove znamenitosti. Psihički se pripremite. Ne zna se GDJE će ovaj bijes eruptirati ili tko će biti napadnut kad se to dogodi. Morate biti spremni zaštititi sebe, svoju obitelj i svoju imovinu od svih koji vam žele nauditi.
NE POČINITE NASILJE. Samo se pripremite, psihički i fizički, da učinite ono što morate učiniti u slučaju da ste napadnuti.

Mirovne snage Ujedinjenih naroda u Libanonu, UNIFIL, HITNO evakuiraju sve svoje baze. Priča se da noćas počinje rat velikih razmjera.

Napadi su trenutno prijavljeni:

- Izraelska ambasada u Turskoj
- Izraelsko veleposlanstvo u Jordanu
- Američka ambasada u Libanonu
- Veleposlanstvo u Iraku
- Francuska ambasada u Iranu
- Britanska ambasada u Iranu

Iranska vlada proglašava sutrašnji dan žalosti u cijeloj zemlji, srijedu, oštro osuđuje napad na bolnicu u Gazi, poziva muslimanske zemlje da prekinu veze s Izraelom i protjeraju svoje veleposlanike.
Veleposlanstvo Irana u Siriji ponavlja riječi svog ministra vanjskih poslova: "Vrijeme je isteklo". 
Iranski ministar vanjskih poslova upozorava na 'preventivnu akciju' protiv Izraela koja se očekuje za nekoliko sati:

Iran sada može legalno kupiti ICBM od Kine ili prodati projektile/dronove Hamasu, Hezbollahu i Rusiji.
Jordanski kralj kaže da je ono što se dogodilo u baptističkoj bolnici Al-Ahli 'masakr' i 'ratni zločin', a sukob ulazi u opasnu fazu koja bi mogla povući regiju u 'katastrofu'.

Američka veleposlanstva su "pretrpana"
Ottawa se priprema za moguće evakuacije iz Libanona, ali upozorava Kanađane da odmah odu

Izvor: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/flash-black-flag-is-risen-on-razavi-shrine-islam-is-going-to-all-out-war

Cionisti su sve odavno isplanirali

Izrael i Savez SAD-NATO. Prema vojnoj eskalaciji? “Teatar Iran Near Term (TIRANNT)”? Rat protiv Irana više nije na čekanju?

Na ploči za crtanje Pentagona već više od 20 godina, rat protiv Irana više nije na čekanju. U tijeku je proces vojne eskalacije.
Izrael i Savez SAD-NATO: To je složen vojno-obavještajni pothvat, pažljivo planiran tijekom nekoliko godina, u vezi i koordinaciji s američkim obavještajnim službama, Pentagonom, američkim strateškim zapovjedništvom i NATO-om. (Pogledajte članak u nastavku)
Izraelski rat protiv Palestine u listopadu 2023. pogoduje procesu vojne eskalacije koja bi potencijalno mogla zahvatiti velik dio Bliskog istoka.

Rano u subotu, 7. listopada 2023., Hamas je pokrenuo "Operaciju Oluja Al-Aqsa" koju vodi Hamasov vojni zapovjednik Mohammed Deif. Istog dana Netanyahu je potvrdio takozvano " Stanje spremnosti za rat".

Vojne operacije uvijek se planiraju mnogo unaprijed. Je li “Operacija Oluja Al-Aqsa” bila “iznenadni napad”?
Američki obavještajci kažu da nisu bili svjesni predstojećeg napada Hamasa.

Hamas je instrument Mossada

Opširno dokumentirano, izraelski rat usmjeren protiv Pojasa Gaze je đavolska i pažljivo planirana “Lažna zastava” (Philip Giraldi, Michel Chossudovsky, 9. listopada 2023. ). Postoji duga povijest o ulozi Hamasa koja seže do 1987.
“Mačka je izvučena iz vreće”: Odnos izraelske vlade prema Hamasu iskreno je priznao premijer Netanyahu koji je pozvao stranku Likud da podrži i financira Hamas kao “dio strategije”:

“Svatko tko želi spriječiti uspostavu palestinske države mora podržati jačanje Hamasa i transfer novca Hamasu,” rekao je on [Netanyahu] na sastanku članova Knesseta svoje stranke Likud u ožujku 2019. “Ovo je dio naše strategije – izolirati Palestince u Gazi od Palestinaca na Zapadnoj obali.” ( Haaretz , 9. listopada 2023., naglasak dodan)

Vojna suradnja s Pentagonom i NATO-om

Izraelske obrambene snage (IDF) kao na sredstvo za "poboljšanje izraelske sposobnosti odvraćanja od potencijalnih neprijatelja koji mu prijete, uglavnom Iran i Sirije". Izrael je de facto članica NATO-a (s posebnim statusom) od 2004. godine, što uključuje aktivnu vojnu i obavještajnu koordinaciju kao i konzultacije koje se odnose na okupirana područja.

Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg potvrdio je (konferencija za tisak, Bruxelles, 12. listopada 2023.) da je Izrael napadnut i da je američko vojno raspoređivanje na Bliskom istoku u tijeku navodno kako bi se izbjegla eskalacija:
Uvijek postoji rizik koji će nacije i/ili organizacije neprijateljski raspoložene prema Izraelu pokušati iskoristiti . A to uključuje, na primjer, organizacije poput Hezbollaha ili zemlje poput Irana . Dakle, ovo je poruka zemljama i organizacijama neprijateljskim prema Izraelu da ne bi trebale pokušati iskoristiti situaciju. I Sjedinjene Države su rasporedile, ili su rasporedile više vojnih snaga u regiji, ne samo kako bi odvratile bilo kakvu eskalaciju ili spriječile bilo kakvu eskalaciju situacije. ( konferencija za tisak NATO-a , Bruxelles, 12. listopada 2023., naglasak dodan)

Jedva tri dana nakon početka IDF-ovog bombardiranja Pojasa Gaze, najveći američki nosač zrakoplova USS Gerald R. Ford došao je u pomoć Izraelu, smjestivši se u izraelskim teritorijalnim vodama.

Prema izvješću CBS-a, USS Gerald Ford predstavljen je kao "pokazivanje sile i upozorenje lošim glumcima". Također ukazuje na eskalaciju. Gnusni zločini koje je IDF počinio nad 2,3 milijuna palestinskih civila u Pojasu Gaze nisu spomenuti.

Prema izvješću medija:
“[ovo] je dio pokazivanja potpore Sjedinjenih Država nakon što je Hamas pokrenuo napad bez presedana na židovsku državu”.

 Podršku Palestinskom narodu daju izraelski Židovi

 

"Dopisnik CBS Newsa za nacionalnu sigurnost David Martin kaže da je prisutnost zrakoplova trebala signalizirati upozorenje lošim akterima u regiji."

Rat protiv Irana više nije u stanju čekanja.

Autor: Michel Chossudovsky

Ipl: Crna zastava na svetištu Razavi je podignuta.

Kršćani i Muslimani ne smiju krenuti jedni na druge, što je i plan cionista, kao što je davno najavio Albert Pike!

Članak indeksiran 09. 11. 2023 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me