Raskrinkavanje.ba

Nulta tačka → Island ukinuo ponudu vakcina protiv COVID-a nakon porasta u broju IZNENADNIH SMRTI

03.12.2023
Tekst članka

Vlada Islanda najavila je trenutno povlačenje svih vakcina protiv Covid-a 19, pošto se javni zdravstveni sistem ove ostrvske države bori sa ogromnim porastom iznenadnih smrti i povreda povezanih sa vakcinacijom.

Vlada je ovu vest objavila u saopštenju islandskim dnevnim novinama Morgunbladid prošle nedelje.

Prema vladinom saopštenju, virus Covid-19 je sada „kao i svaki drugi grip“ i nakon niza iznenadnih smrti i povreda, građani više neće moći da primaju vakcinu protiv Covida.

Prema vladinom saopštenju: „Sledeće nedelje javnost će moći da se vakciniše protiv gripa u Domu zdravlja, ali ne i vakcinaciju protiv Covida u ovom trenutku.

Domaćin klimatskog samita Sultan Al Džaber “oladio” globaliste i odbacio ukidanje fosilnih goriva – Vi hoćete da nas vratite u pećinski svethttps://t.co/vuxb9hWzos

— Nulta Tačka (@NultaTackaSrb) December 3, 2023

 

Vest dolazi u trenutku kada Island, kao i sve jako vakcinisane nacije, nastavlja da doživljava vanredne stope viška mortaliteta uzrokovanih iznenadnim smrtima koje zvanični izvori ostaju neobjašnjivi.

Grafikon prikazuje kako se višak mortaliteta na Islandu poklopio sa uvođenjem vakcine, a ne tokom pandemije:

Island je prva zemlja koja je priznala problem iznenadne smrti i preduzela mere.

Uzbunjivači u zemljama širom sveta, uključujući Veliku Britaniju, Australiju, Japan, Novi Zeland i Sjedinjene Države, hitno upozoravaju na ovaj problem.

Međutim, vlade, regulatori i mejnstrim mediji nastavljaju da prikrivaju ovo pitanje i poriču odgovornost.

NultaTačka

Članak indeksiran 08.12.2023. Zadnji put osvježen 08.12.2023.

Ocijenjeno u analizi