Istaknuta specijalistkinja urologije ispričala nam je kako je uspjela da obnovi potenciju kod svojih pacijenata koji imaju između 60-70 godina

Izvor/medij: Top-goods
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Irma, Draginja, Kamelija: Izmišljeni/e ljekari/ke reklamiraju lažne lijekove

Biljni čaj Potent Axe je jedno od najbezbednijih i najefikasnijih sredstava za liječenje i prevenciju prostatitisa. Možete da ga naručite s popustom od 50% preko zvaničnog obrasca Kliničkog urološkog instituta. Da saznate detalje ovog tretmana, kao i kako da poručite preparat čitajte dalje.

Naš novinar je uradio intervju sa Saidom Dervišević, načelnicom odjeljenja za urologiju na renomiranoj klinici za liječenje prostatitisa i erektilne disfunkcije.

Saida Dervišević - urolog, profesor na katedri za urologiju ispričala nam je kako liječi prostatitis i impotenciju

- Dr Dervišević, imate pacijente kojima je od 60-70 godina. Da li je zaista neophodno imati seksualne odnose u tom dobu?

- Naravno! Naročito za muškarce. Seksualni život određuje naše opšte zdravlje. Drugim riječima, to je biološki sat koji predskazuje koliko brzo ćemo da se pretvorimo u starce.

Pacijenti koji pate od prostatitisa i adenoma prostate dolaze mi redovno, i kada ih pitam kad su poslednji put imali seksualni odnos, nasmeju se i kažu nešto poput: "Seksa nije bilo 7 godina". Naravno da me odgovor toliko i ne iznenadi. Nažalost, ovo je uzrok prostatitisa koji kasnije prelazi u rak prostate.

Nedostatak seksa šteti organizmu bez obzira da li se ovo manifestuje u 30., 40., 50. ili čak 70. godini! Prostata je organ u kome se formira semena tečnost. Ako se ne izbaci, počinje da se kvari. Dolazi do procesa patološke stagnacije u prostati (nakupljanje opasnih mikroorganizama). Oni dovode do upale prostate (prostatitisa). Upala prostate na duži vremenski period dovodi do adenoma prostate, urinarnih problema i pijelonefritisa. Sljedeća faza nakon adenoma je rak. Pacijenti koji imaju problem s potencijom imaju 7 puta veće šanse za dobijanje raka prostate.

Ovo je samo jedna od mnogih posljedica. Drugim riječima, produžena apstinencija može da dovede do brze smrti . Ljudi su Bogom kreirani za začeće. Ali kada se ova funkcija smanji, organizam počinje da stari veoma brzo. Krvni sudovi se istanjuju i pucaju, povećava se rizik od pojave moždanog i srčanog udara, pojavljuju se problemi u funkciji psihosomatskog sistema. Pacijenti brzo osijede (ako već nisu sijedi). Pojavljuju se bolovi u zglobovima, pacijenti nemaju energije. Čak je i nesanica koja muči starije ljude povezana s nedostatkom seksa i nezadovoljavajućim nivoom određenih hormona.

Želim da vam pokažem neke fotografije tako da sami možete da vidite šta se dešava urogenitalnom sistemu i drugim organima muškarca koji nema seksualne odnose.

+ prikazati fotografije (18+)

Evo kako izgleda upala prostate uzrokovana stagnacijom sperme (kada se testisi ne prazne). Trajna upala dovodi do adenoma prostate, a kasnije do raka prostate (prema statistikama, 38% muškaraca umire zbog ovoga). Zbog odsustva seksa, ovo se dešava uvijek i to je razlog zašto se adenom prostate naziva "bolešću starih".

+ prikazati fotografije (18+)

Rak prostate kod muškarca starog 58 godina. Uzrok - dugotrajna apstinencija (od 51 godine). Pacijent je preminuo.

+ prikazati fotografije (18+)

Zbog stagnacije dolazi do nakupljanja holesterola na zidovima krvnih sudova, a može doći do nastanka trombova. Trombovi povećavaju rizik od nastanka moždanog i srčanog udara. Smrt ovog pacijenta uzrokovao je srčani udar, a njegovo srce je prikazano na ovim fotografijama.

Da li još uvijek vjerujete da vam seks nije potreban? Seks donosi stabilnost u vezi. Nažalost, većina impotentnih muškaraca su usamljeni. Žene mogu da imaju seks do 70-80 godina starosti. Seks im je potreban. Pravilo kaže: što češće imate seksualne odnose, duže vam veza traje.

Priča se da se na vašoj klinici koriste samo prirodna sredstva zahvaljujući kojima muškarci mogu da imaju seks u bilo kojem dobu. Da li je to tačno?

Da, na našoj klinici imamo izuzetno veliki procenat izliječenja upravo zahvaljujući prirodnim sredstvima za liječenje i prevenciju. Naročito bih izdvojila biljni čaj Potent Axe koji je pomogao preko 1.000 naših pacijenata. Kod svakodnevne upotrebe, čaj Potent Axe ojačava libido i stimuliše erekciju. Ali se još uvijek ne prodaje po apotekama.

Ubrzo nakon primjene, Potent Axe povećava želju za seksom (može da se uzima i kao bezbjedan stimulans umjesto Viagre), a redovnom upotrebom ojačava prirodnu potenciju. Ovo je jedini proizvod koji na mikrobiološkom nivou ovako djeluje, ali ne može da se nađe u apotekama.

- Recite nam nešto više o djelovanju i efikasnosti ovog proizvoda.

- Ovo je zaista odličan lijek. To možete da vidite na činjenici da imamo zakazane termine sedmicama unaprijed radi konsultacija. Propisujem jedino Potent Axe koji možete da kupite u apoteci našeg instituta ili da naručite preko posebne stranice sa 50% popusta.

Što se tiče efikasnosti čaja Potent Axe, htjela bih da vam pokažem rezultate kliničkih studija koje su sproveli specijalisti s našeg Instituta u periodu 2015-2018. 5000 muškaraca starosti preko 50 godina učestvovalo je u ovom eksperimentu. Većina ispitanika bilo je impotentno godinama.

Rezultati studije:

 1. Potpuni oporavak potencije (sposobnost seksualnog odnosa bar jednom sedmično) - 96% ispitanika
 2. Visok nivo testosterona - 94% ispitanika
 3. Normalizacija mokrenja (uključujući učestalost) - 98% ispitanika
 4. Poboljšanje opšteg stanja - 99% ispitanika
 5. Izostanak neželjenih posljedica - 100% ispitanika

Tako da je lijek savršen.

Inovativni mehanizam djelovanja ovog lijeka na muški urogenitalni sistem

Odlučili smo da otkrijemo više informacija o djelovanju čaja Potent Axe na urogenitalni sistem muškarca od jedne osobe koja je učestvovala u njegovom razvoju - od profesora, glavnog specijaliste za urologiju, člana Akademije nauka Bosna, načelnika urološkog odeljenja, doktora Dragutina Ilića.

"Ne razumem razlog zbog kojeg muškarci od 50-60 godina odustaju od seksualnog života i veruju da rešenje ne postoji. Zašto? Možete da uživate dok ne budete baš stari!"

- Doktore Iliću, kako Potent Axe uspijeva efikasno da se bori protiv erektilne disfunkcije u dobu od 60-70 godina? Kako djeluje?

Glavni uzrok problema s potencijom je nedovoljan nivo testosterona. Potent Axe deluje u tom pravcu.

Testosteron je muški hormon odgovoran za erekciju. Što je njegov nivo veći, veće je privlačenje muškarca prema ženi i potencija je bolja. Maksimalni nivo proizvodnje testosterona dešava se od 18-22 godine. Nakon toga, nivo hormona počinje da opada polako dok se naglo ne smanji. Tako nizak nivo testosterona utiče na potenciju i starenje tela.

 

Proizvodnja testosterona opada s godinamaGodine100%70-75%65-70%60-65%55-60%50-55%45-50%25354045505560

Smanjeni nivo testosterona dešava se u telu svakog muškarca pre ili kasnije. Kada je nivo testosterona niži od 13 nmol/l, potencija potpuno nestaje.

Osim starenja, na proizvodnju testosterona utiču i spoljašnji faktori - loše navike, nezdrava ishrana, faktori iz okruženja (na primer, rad u nezdravoj okolini) i još dosta toga.

Ovi faktori dovode do ubrzanog opadanja nivoa testosterona i zato muškarac postaje impotentan u ranom dobu.

Proverite simptome koji ukazuju na nizak nivo testosterona:

 • Osećate slabost
 • Mišićna slabost
 • Česte glavobolje
 • Problemi s probavom
 • Stalno vam se spava
 • Izostanak želje za seksom
 • Usporene reakcije
 • Problemi s pamćenjem
 • Promene krvnog pritiska
 • Loša elastičnost mišića i kože
 • Apatija i razdražljivost
 • Opadanje kose
 • Često razbolevanje

Prisustvo bar dva simptoma ukazuje na to da je nivo testosterona nizak. Da biste vratili potenciju, neophodno je da povećate nivo testosterona.

Potent Axe savršeno obnavlja funkcije proizvodnje testosterona. Deluje direktno na Lejdigove ćelije u testisima i poboljšava njihovu funkciju do 20-30 godina starosti. Ovo dovodi do ojačavanja tela i potencije.

Kao što smo rekli i ranije, pacijenti koji izgube nadu vraćaju se normalnom seksualnom životu nakon 3-4 nedelje lečenja čajem Potent Axe. Neophodno je piti čaj svakog dana. Prve promene mogu da se primete već nakon nekoliko dana. Ovaj proizvod obnavlja potenciju, ima povoljan efekat na ceo organizam jer je testosteron glavni muški hormon.

 

I odlučili ste da ovaj proizvod prodajete sa 50% POPUSTA?

Tačno tako! Poslaćemo ovaj proizvod svim muškarcima koji žele da obnove potenciju. Upravo sad imamo oko hiljadu pakovanja na zalihama i mi (moje kolege i ja) ćemo ih poslati prvim osobama koje ostave zahtev preko zvaničnog obrasca .

Ponavljam - U POLA CENE

Čaj Potent Axe je sasvim prirodan. U njegovom sastavu nalaze se osušene lekovite trave iz celog sveta. Čaj možete da kuvate i pijete kod kuće. Lekarski recept za njega nije neophodan.

Za razliku od Viagre, Potent Axe pojačava prirodni libido i potenciju baš kao što se to prirodno dešava bez stimulanasa.

Šta treba da uradite da naručite Potent Axe s 50% popusta?

 • 1. Morate da budete nastanjeni u BiH
 • 2. Ispunite narudžbenicu preko zvaničnog obrasca .
 • 3. Za 3-5 dana (vreme dostave), vam kurir dostavlja paket. Plaćate pouzećem.

Da li je tačno da Potent Axe pomaže da se obnovi potencija i pod stare dane? Rezultati istraživanja:

Na stranici privatnog urološkog centra (gde je Potent Axe i razvijen) sprovedena je anketa među pacijentima koji su koristili Potent Axe.

Anketa sadrži samo jedno pitanje: "Da li je Potent Axe pomogao da vratite PRIRODNU potenciju?"

Rezultati ankete:

ANKETA PRIVATNOG UROLOŠKOG CENTRA
REZULTATI KORIŠTENJA ČAJA POTENT AXE:

Potpuno vraćanje potencije:

 

92%

Djelimično je pomogao:

 

4.5%

Proizvod nije djelovao:

 

0.6%

Teško je reći:

 

1.2%

Požurite i naručite Potent Axe prije drugih. Hiljadu pakovanja je prodato s popustom od 50% - umjesto 140 BAM po komadu, sada već dostupan za 70 BAM!

 

Službeni obrazac za narudžbu

662 / 1.000 - Od: 30.01.2023

Snižena cijena za Potent Axe: 70 BAM

Da biste kupili proizvod "Potent Axe", napišite svoje ime i broj telefona u odgovarajućim poljima i kliknite na "NARUČI".

Ime i prezime:

 Kontakt telefon:

 

1 PAKOVANJE = 70 BAM

NARUČI

Prijave se završavaju do: 30.01.2023

* Vaše informacije šalju se direktno proizvođaču. Niko nema pristup vašim podacima osim proizvođača.

Članak indeksiran 30. 01. 2023 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me