Istaknuti specijalista urologije ispričala nam je kako je uspjela da obnovi potenciju kod svojih pacijenata koji imaju između 60-70 godina

Izvor/medij: Sanyakma
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Irma, Draginja, Kamelija: Izmišljeni/e ljekari/ke reklamiraju lažne lijekove

Biljni čaj Prostamid je jedno od najbezbjednijih i najefikasnijih sredstava za liječenje i prevenciju prostatitisa. Možete da ga naručite s popustom od 50% na službenoj stranici Kliničkog urološkog instituta. Detalje čitajte dalje

Naš novinar je uradio intervju s Irmom Musić, najboljim specijalistom Kliničkog urološkog instituta za liječenje prostatitisa i erektilne disfunkcije.

Irma Musić - urolog, profesor na katedri za urologiju ispričala nam je kako liječi prostatitis i impotenciju

- Dr Musić, imate pacijente kojima je od 60-70 godina. Da li je zaista neophodno imati seksualne odnose u tom dobu?

- Naravno! Naročito za muškarce. Seksualni život određuje naše opće zdravlje. Drugim riječima, to je biološko sat koji određuje koliko brzo ćemo da se pretvorimo u starce.

Pacijenti koji pate od prostatitisa i adenoma prostate dolaze mi i kada ih pitam kad su posljednji put imali seksualni odnos, nasmiju se i kažu nešto poput: "Seksa nije bilo 7 godina". Naravno da me odgovor iznenadi. Ovo je uzrok prostatitisa koji kasnije prelazi u rak prostate.

Nedostatak seksa šteti organizmu bez obzira da li se dešava sa 30, 40, 50 ili čak 70 godina! Prostata je organ u kome se formira sjemena tečnost. Ako se ne izbaci, počinje da se kvari. Dolazi do procesa patološke stagnacije u prostati (nakupljanje opasnih mikroorganizama). Oni dovode do upale prostate (prostatitisa). Upala prostate duži vremenski period dovodi do adenoma prostate, urinarnih problema i pijelonefritisa. Sljedeća faza nakon adenoma je rak. Pacijenti koji imaju problem s potencijom imaju 7 puta više šanse za dobijanje raka prostate.

Ovo je samo jedna od mnogo posljedica. Drugim riječima, produžena apstinencija može da dovede do brze smrti . Ljudi su kreirani za začeće. Ali kada se ova funkcija smanji, organizam počinje da stari veoma brzo. Krvni sudovi se istanjuju i pucaju, povećava se rizik od pojave moždanog i srčanog udara, pojavljuju se problemi u funkciji psihosomatskog sistema. Pacijenti brzo osijede (ako već nisu sedi). Pojavljuju se bolovi u zglobovima, pacijenti nemaju energije. Čak je i nesanica koja muči starije ljude povezana s nedostatkom seksa i nezadovoljavajućim nivoom određenih hormona.

Želim da vam pokažem neke fotografije tako da sami možete da vidite šta se dešava urogenitalnom sistemu i drugim organima muškarca koji nema seksualne odnose.

+ prikazati fotografije (18+)

Evo kako izgleda upala prostate uzrokovana stagnacijom sperme (kada se testisi ne prazne). Trajna upala dovodi do adenoma prostate, a kasnije do raka prostate (prema statistikama, 38% muškaraca umire zbog ovoga). Zbog odsustva seksa, ovo se dešava uvijek i to je razlog zašto se adenom prostate naziva "bolešću starih".

+ prikazati fotografije (18+)

Rak prostate kod muškarca starog 58 godina. Uzrok - dugotrajna apstinencija (od 51 godine). Pacijent je umro.

+ prikazati fotografije (18+)

Zbog stagnacije dolazi do nakupljanja holesterola na zidovima krvnih sudova, a može doći do nastanka trombova. Trombovi povećavaju rizik od nastanka moždanog i srčanog udara. Smrt ovog pacijenta uzrokovao je srčani udar, a njegovo srce je prikazano na ovim fotografijama.

Da li još uvijek vjerujete da vam seks nije potreban? Seks donosi stabilnost u vezi. Nažalost, većina impotentnih muškaraca je sama. Žene mogu da imaju seks do 70-80 godina starosti. Seks im je potreban. Pravilo kaže: što češće imate seksualne odnose, duže vam veza traje.

Priča se da se na vašoj klinici koriste samo prirodna sredstva zahvaljujući kojima muškarci mogu da imaju seks u bilo kojem dobu. Da li je to tačno?

Da, na našoj klinici imamo izuzetno veliki procenat izliječenja upravo zahvaljujući prirodnim sredstvima za liječenje i prevenciju. Naročito bih izdvojila biljni čaj Prostamid koji je pomogao preko 100 naših pacijenata. Kod svakodnevne upotrebe, čaj Prostamid ojačava libido i stimulira erekciju. Ali se još uvijek ne prodaje po apotekama.

Ubrzo nakon primjene, Prostamid povećava želju za seksom (može da se uzima i kao bezbjedan stimulans umjesto Viagre), a redovnom upotrebom ojačava prirodnu potenciju. Ovo je jedini proizvod koji ovako djeluje, ali ne može da se nađe u apotekama.

- Recite nam nešto više o djelovanju i efikasnosti ovog proizvoda.

- Ovo je zaista odličan lijek. To možete da vidite na činjenici da imamo zakazane termine sedmicama unaprijed radi konsultacija. Propisujem jedino Prostamid koji možete da kupite u apoteci našeg instituta ili da naručite preko posebne stranice sa 50% popusta.

Što se tiče efikasnosti čaja Prostamid, htjela bih da vam pokažem rezultate kliničkih studija koje su sproveli specijalisti s našeg Instituta u periodu 2015-2016. 50 muškaraca starosti preko 50 godina učestvovalo je u ovom eksperimentu. Većina ispitanika bilo je impotentno godinama.

Rezultati studije:

 1. Potpuni oporavak potencije (sposobnost seksualnog odnosa bar jednom sedmično) - 96% ispitanika
 2. Visok nivo testosterona - 94% ispitanika
 3. Normalizacija mokrenja (uključujući učestalost) - 98% ispitanika
 4. Poboljšanje općeg stanja - 99% ispitanika
 5. Izostanak neželjenih posljedica - 100% ispitanika

Tako da je lijek savršen.

Inovativni mehanizam djelovanja ovog lijeka na muški urogenitalni sistem

Odlučili smo da otkrijemo više informacija o djelovanju čaja Prostamid na urogenitalni sistem muškarca od jedne osobe koja je učestvovala u njegovom razvoju - od profesora, glavnog specijaliste za urologiju, člana Akademije nauka Bosne i Hercegovine, načelnika urološkog odjeljenja, doktora Ibrahima Sakovića.

"Ne razumijem razlog zbog koga muškarci od 50-60 godina odustaju od seksualnog života i vjeruju da rješenje ne postoji. Zašto? Možete da uživate dok ne budete baš stari!"

- Doktore Sakoviću, kako Prostmid uspijeva efikasno da se bori protiv erektilne disfunkcije u dobu od 60-70 godina? Kako djeluje?

Glavni uzrok problema s potencijom je nedovoljan nivo testosterona. Prostamid djeluje u tom pravcu.

Testosteron je muški hormon odgovoran za erekciju. Što je njegov nivo veći, veće je privlačenje muškarca prema ženi i potencija je bolja. Maksimalni nivo proizvodnje testosterona dešava se od 18-22 godine. Nakon toga, nivo hormona počinje da opada polako dok se naglo ne smanji. Tako nizak nivo testosterona utiče na potenciju i starenje tijela.

Proizvodnja testosterona opada s godinamaGodine100%70-75%65-70%60-65%55-60%50-55%45-50%25354045505560

Smanjeni nivo testosterona dešava se u tijelu svakog muškarca prije ili kasnije. Kada je nivo testosterona niži od 13 nmol/l, potencija potpuno nestaje.

Osim starenja, na proizvodnju testosterona utiču i spoljašnji faktori - loše navike, nezdrava ishrana, faktori iz okruženja (na primjer, rad u nezdravoj okolini) i još dosta toga.

Ovi faktori dovode do ubrzanog opadanja nivoa testosterona i zato muškarac postaje impotentan u ranom dobu.

Provjerite simptome koji ukazuju na nizak nivo testosterona:

 • Osjećate slabost
 • Mišićna slabost
 • Česte glavobolje
 • Problemi s probavom
 • Stalno vam se spava
 • Izostanak želje za seksom
 • Usporene reakcije
 • Problemi s pamćenjem
 • Promjene krvnog pritiska
 • Loša elastičnost mišića i kože
 • Apatija i razdražljivost
 • Opadanje kose
 • Često razboljevanje

Prisustvo bar dva simptoma ukazuje na to da je nivo testosterona nizak. Da biste vratili potenciju, neophodno je da povećate nivo testosterona.

Prostamid savršeno obnavlja funkcije proizvodnje testosterona. Djeluje direktno na Lejdigove ćelije u testisima i poboljšava njihovu funkciju do 20-30 godina starosti. Ovo dovodi do ojačavanja tijela i potencije.

Kao što smo rekli i ranije, pacijenti koji izgube nadu vraćaju se normalnom seksualnom životu nakon 3-4 sedmice liječenja čajem Prostamid. Neophodno je piti čaj svakog dana. Prve promjene mogu da se primijete već nakon nekoliko dana. Ovaj proizvod obnavlja potenciju, ima povoljan učinak na cio organizam jer je testosteron glavni muški hormon.

I odlučili ste da ovaj proizvod prodajete sa 50% POPUSTA?

Tačno tako! Poslat ću ovaj proizvod svim muškarcima koji žele da obnove potenciju. Upravo sad imamo oko hiljadu pakovanja na zalihama i mi (moje kolege i ja) ćemo ih poslati prvim osobama koje ostave zahtjev na posebnoj internet stranici.

Ponavljam - U POLA CIJENE

Čaj Prostamid je sasvim prirodan. U njegovom sastavu nalaze se osušene ljekovite trave iz cijelog sveta. Čaj možete da kuhate i pijete kod kuće. Ljekarski recept za njega nije neophodan.

Za razliku od Viagre, Prostamid pojačava prirodni libido i potenciju baš kao što se to prirodno dešava bez stimulanasa.

Šta treba da uradite da naručite Prostamid s 50% popusta?

 • 1. Morate da budete nastanjeni u Bosni i Hercegovini
 • 2. Ispunite narudžbenicu na službenoj stranici.
 • 3. Za 5-7 dana (vrijeme dostave), idite u poštu i preuzmite svoj čaj.

Je li tačno da s čajem Prostamid pomaže da se obnovi potencija i pod stare dane? Rezultati istraživanja

Na stranici privatnog urološkog centra (gdje je Prostamid i razvijen) sprovedena je anketa među pacijentima koji su koristili Prostamid.

Anketa sadrži samo jedno pitanje: "Je li Prostamid pomogao da vratite PRIRODNU potenciju?"

Rezultati ankete:

ANKETA PRIVATNOG UROLOŠKOG CENTRA
REZULTATI KORIŠTENJA ČAJA PROSTAMID:

Potpuno vraćanje potencije:

 

92%

Djelimično je pomogao:

 

4.5%

Proizvod nije djelovao:

 

0.6%

Teško je reći:

 

1.2%

Požurite i naručite Prostamid prije drugih. Hiljadu pakovanja je prodato s popustom od 50%!

110 km

55 km

Unesite svoje ime

Unesite svoj telefonski broj

NARUČITI

Naručiti Prostamid s 50% popusta na službenoj stranici

(Ako na stranici vidite poruku "50% popusta", onda imate sreće).

Članak indeksiran 30. 01. 2023 Zadnji put osvježen prije 4 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me