Raskrinkavanje.ba

Fantasticno store → ISTAKNUTI UROLOG: "UPALA PROSTATE NIJE SAMO TRENUTNI BOL, MUŠKARAC MOŽE PODLEĆI BOLU ČAK I DO KRAJA ŽIVOTA. UVEK POSTOJI REŠENJE, ALI ONO NIJE DOSTUPNO SVIMA"

11.05.2023
Tekst članka

Damir Sofić: "Garantujem svim muškarcima koji pate od upale prostate da mogu dobiti najnoviji preparat koji će im pomoći kod lečenja ovog stanja."

Na konferenciji za štampu, načelnik Odeljenja za urologiju na klinici, dr Damir Sofić, rekao je: "Upala prostate nije samo neugodno medicinsko stanje. Bez ispravnog lečenja može se razviti u adenom. Među svim medicinskim stanjima, stepen mortaliteta koji uzrokuje adenom prostate je među najvišima. Nijedan muškarac koji pati od adenoma ne živi duže od 10-14 godina."

Ekskluzivni intervju s dr Damirom Sofićem, iskusnim urologom: "Zašto je upala prostate tako opasna i šta muškarac može uraditi da se zaštiti?“

Novinar: Zašto se upala prostate smatra ozbiljnom bolešću?

Damir Sofić: Znate li koliko je muškaraca umrlo od upale prostate prošle godine? Hiljade. A većina je umrla upravo do adenoma prostate. Više od polovine! Kada se u obzir uzmu statistike da 72% muškaraca starijih od 50 godina ima dijagnozu upale prostate (42% muškaraca mlađih od 40 godina). Najopasnija karakteristika ove bolesti je da njeno stanje ne prolazi s vremenom. Upala prostate se ne leči i može se razviti u adenom prostate ili maligni tumor.

To znači da bilo koji muškarac koji pati od upale prostate može iznenada da umre kada se ovo stanje razvije u adenom. Adenom prostate je najčešća bolest kod muškaraca. Ako pacijent ne deluje brzo, razvija se rak.

Upala prostate ili prostatitis predstavlja glavni uzrok smrti među muškom populacijom.

Zato smatram da je upala prostate ozbiljna bolest i da je jedan od glavnih uzročnika smrti kod muškaraca. A, kao što sam ranije rekao, 72% muškaraca starijih od 50 godina suočava se sa upalom prostate.

Novinar: Zašto doktori nailaze na poteškoće prilikom lečenja ove bolesti? Zar efikasan tretman ne bi spasao hiljade života?

Damir Sofić: Najvažnija činjenica je to da muškarci obično odu doktoru kad je već kasno, jer je jedna od tradicionalnih metoda za lečenje, nepopularna masaža prostate. A kada konačno odluče da odu doktoru, on im propiše neke lekove, koje uopšte ne uzimaju redovno.

 

 

A postoji i nedostatak osoblja na klinikama. Kako možemo naše vreme posvetiti svim pacijentima ako nema dovoljno doktora, urologa i ostalog medicinskog osoblja? A, naravno, za lečenje određenih bolesti potrebni su nam specijalisti kojih, kao što sam već rekao, nema dovoljno. Ponekad doktori propisuju potpuno neodgovarajuće tablete, ali to je druga priča. Svi doktori imaju diplome, neki čak i specijalizacije i istinski se posvete svojim pacijentima, ali drugi mogu da učine samo štetu i ništa dobro. Nemojte da počnem da pričam o nivou stresa na poslu. Već smo se oprostili od brojnih starijih doktora, a mlađim zamenama nedostaje iskustvo. Tako da ne samo da nam nedostaje osoblja, nego i kvalitetnog osoblja.

Novinar: Je li razlog visoke smrtnosti i nedostatak dobrih lekara?

Damir Sofić: To sigurno nije jedini razlog. Moramo uzeti u obzir i manjak dobrih i efikasnih lekova. Farmaceutske kompanije često prodaju svakakve lekove osim onih delotvornih. Problem je da je medicina zastarela i postoje i falsifikati koji puno koštaju, ali nisu delotvorni. Neki doktori bi propisali bilo šta. Često propisuju lekove koji nude samo privremeno rešenje, leče akutnu fazu upale prostate, ali u isto vreme nanose dosta štete organizmu i mogu dovesti do užasnih posledica. A većina lekova nije namenjena za lečenje upale prostate, nego za trenutno olakšavanje upale.

Muškarci zato ne dobijaju neophodno lečenje i zato se, nažalost, upala prostate često završava smrću.

 

 

Sve spomenuto doprinosi ovom ishodu i stopa mortaliteta je visoka. Ovaj nedelotvorni tretman može biti praćen brojnim komplikacijama, opšte stanje pacijenta se pogoršava i često se fatalno završi. Naravno, tu je i nekoliko privatnih klinika. Ali čak ni tamo ne možemo naći doktore koji se posvećuju pacijentu i onome što mu je zaista potrebno. Ovo je čest slučaj kod mladih i neiskusnih doktora. A tu je i cilj da se od ljudi uzme što više novca. Nažalost, to je naša realnost.

Novinar: Šta onda da rade muškarci koji pate od upale prostate? Da čekaju smrt? Pošto ste načelnik Odeljenja za urologiju, verujem da imate odgovor na ovo pitanje, zar ne?

Damir Sofić: Da, radimo u smeru da pomognemo svakom pacijentu koji pati od upale prostate. Ne možemo rešiti problem nedostatka osoblja preko noći. Ne zavisi to samo od klinika, nego i od našeg obrazovnog sistema. Naravno da imamo doktore, ali nema brzog rešenja ovog problema. Iste uslove gledamo čak i u evropskim zemljama i u svetu. Kada razgovaram s kolegama u inostranstvu, vidim da se suočavamo s istim poteškoćama.

Takođe je tačno, s druge strane, da upala prostate ne može da se izleči kod svih muškaraca, ali ti slučajevi su retki.

Ali, hajde da ostanemo na pozitivnoj strani i dozvolite mi da vam pokažem svetlo na kraju tunela. Uspeo sam da uspostavim sistem za distribuciju novog preparata koji potpuno može olakšati upalu prostate i sve komplikacije koje nastaju zbog nje. Program će početi otprilike za narednih šest meseci, ali sam to uspeo da organizujem tako da je već dostupan muškarcima.

Novinar: Možete li nam reći nešto više o ovom preparatu?

Damir Sofić: Proizvod o kome govorim potpuno olakšava upalu prostate u bilo kojoj fazi. Od prvih dana upotrebe, ove kapsule takođe olakšavaju sve vrste rizika od nastanka adenoma i tumora. To znači da može smanjiti rizik od opasnih komplikacija i smrtnog ishoda na nulu. Muškarci s upalom prostate su izvan opasnosti čim počnu s tretmanom.

Mislim da ovaj preparat za olakšavanje upale prostate može spasiti hiljade života. Zato sam svu svoju energiju usmjerio u ovu mešavinu i istrajao sa kliničkim ispitivanjima.

Novinar: O kom proizvodu govorite? Kakva tajna leži iza ovog sredstva?

Damir Sofić: Kapsule se nazivaju " ProstaNormal " i potpuno je nov na tržištu. U suprotnosti s mnogim drugim preparatima i lekovima za upalu prostate, ovaj proizvod su razvili stručnjaci u ovom polju, a ne velike farmaceutske kompanije. Proizvod su razvili u međusobnoj saradnji vodeći urolozi i naučnici.

Ima tri važna principa delovanja: Prvo, normalizuje cirkulaciju krvi u organima karlice. Drugo, eliminiše otpadne materije iz organa karlice. I treće, obnavlja proizvodnju muških hormona. Ovaj treći princip takođe pojačava potenciju kod muškaraca. Možemo ga istovremeno nazvati i "prijatnom nuspojavom".

Upala brzo nestaje nakon što osoba počne da koristi ovaj proizvod - muškarci koji su ga koristili prijavili su da su primetili prve rezultate, tj. mokrenje bez bola i osećaja peckanja, već sledećeg jutra nakon početka upotrebe preparata ProstaNormal. Obično je potrebna dvomesečna terapija preparatom ProstaNormal za potpuno uklanjanje upale prostate. U blago ozbiljnijim situacijama ili uznapredovalim fazama upale, tretman se mora produžiti.

Još jedna prednost preparata ProstaNormal je uravnoteženi sastav s taninima, flavonoidima i drugim bioaktivnim materijama. On ima kompleksno olakšavajuće delovanje na muški organizam.

Osim ova tri glavna principa delovanja, ProstaNormal takođe ima i druge efekte:

 1. olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate;
 2. sprečava infekcije urinarnog trakta;
 3. olakšava mokrenje;
 4. obnavlja potenciju;
 5. ojačava imunološki sistem u telu;
 6. poboljšava cirkulaciju krvi u organima karlice;
 7. obezbeđuje vitamine i mikroelemente potrebne ljudskom telu.

Važno! Rezultati pokazuju da su meseci septembar i oktobar najbolje vreme za početak tretmana. Pošto se prosečna temperatura stabilizuje, ovo pojačava metaboličke procese u telu i samim tim i delotvornost proizvoda.

Novinar: Imaju li kapsule ProstaNormal kontraindikacija?

Damir Sofić: Nema poznatih kontraindikacija. "ProstaNormal" se proizvodi samo od prirodnih sastojaka i nema alergijskih reakcija koje su povezane s njim. ProstaNormal mogu koristiti i osobe koje su alergične na druge lekove. Potpuno je bezbedan za jetru, organ koji se nalazi pod najvećim pritiskom prilikom uzimanja lekova s jakim delovanjem.

Kao što sam ranije rekao, ovu formulu su razvili nezavisni stručnjaci i trenutno se proizvodnja vrši u naučnom Centru za zdravlje i medicinu u Srbiji i ubrzo će se proširiti. Ovo je razlog zbog kojeg je proizvod dostupan samo preko posebnih programa .

Da su vlasnici velike farmaceutske kompanije, njegova cena bi bila definitivno nekoliko puta veća od ovoga. Ali pošto je u vlasništvu naučnog sektora, dostupan je ljudima po pristupačnoj ceni.

Prodaja je planirana za 6 meseci, ali ja sam uspeo da dogovorim sa istraživačkim centrom i dobijem sredstva za finansiranje u ranoj fazi stavljanja proizvoda u prodaju. Sada je svima dostupan sa 50% popusta. Sve zalihe u skladištu su trenutno namenjene za prodaju preparata ProstaNormal preko posebnog programa prodaje.

Novinar: Kako muškarci sada mogu dobiti ovaj proizvod? Je li potreban recept ili sličan dokument?

Damir Sofić: Glavni zahtev je da muškarac mora biti stariji od 30 godina. Naručeni proizvod se onda direktno šalje osobi koja ga je naručila preko pošte. Mislimo da je ovo najbrži način za kupce da naruče i počnu tretman. Sve je prilično pojednostavljeno: naručite tako što ostavite svoje ime i broj telefona, sačekate poziv operatera, kažete mu svoju adresu i vreme dostave koje vama odgovara. Zatim preuzmete pošiljku u pošti.

Uslovi za kupovinu kapsula "ProstaNormal" u okviru ovog programa:

 • Samo za ličnu upotrebu
  Ovo je neophodno da bi se sprečila preprodaja kapsula, tj. kada pojedinci naruče velike količine proizvoda za preprodaju po većoj ceni.
 • Naručivanje kapsula preko zvanične stranice programa
  Zvanična stranica programa garantuje cenu i originalnost proizvodaIspod ćete naći obrazac koji možete ispuniti i naručiti


 

Požurite da izvršite vašu narudžbu prije nego što popust pređe na sljedećeg čitaoca, vaša jedinstvena ponuda završava za:

2 dana

Povoljno!

99.00 KM49,00 KM

Ostalo je još 7x komada

 Bosna i Hercegovina     1 = 49,00 KM   PREUZMITE PROSTANORMAL ODMAH SA POPUSTOM OD 50%!

 

Novinar: Hvala vam za odvojeno vreme i što ste nam odgovorili na sva pitanja. Ponudili ste nam mnogo korisnih informacija i mislim da će mnogi naši čitaoci odlučiti da kupe ovaj proizvod i zaštite svoje zdravlje.

Objavljeno pre 12 sati | Napomena urednika: Važno! Ovaj program traje isključivo do 26.05.2023 . Pre završetka programa možete dobiti proizvod " ProstaNormal " sa 50% popusta samo ako ispunite obrazac naveden ispod. Dostupan broj pakovanja: 8 komada

Novinar: Još jednom vam hvala. Vidimo se sledeći put!

Članak indeksiran 26.05.2023. Zadnji put osvježen 26.05.2023.