Istina, PCR test i nanočestice

Izvor/medij: Telegram profili
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: Povratak teorija zavjere o PCR testu

 I dozvolite da vam kažem kad su oni  bili počeli vakcinaciju (nanočipovanje). Oni su to još započeli pre dosta vremena, zato što vas je test već “vakcinisao”.

 

 I dozvolite da vam kažem kad su oni  bili počeli vakcinaciju (nanočipovanje). Oni su to još započeli pre dosta vremena, zato što vas je test već “vakcinisao”. Ovde ispred sebe imam članak i evo šta u njemu piše… Da, oni mogu da nas vakcinišu sa tzv. nazalnim test brisom, i da ciljaju u mozak.
(...)
Između sinusa i vašeg mozga se nalazi pločica i svaki doktor zna za postojanje te pločice koja je porozna i kroz koju prolaze nervi sve do vašeg mozga i ta koštana pločica je porozna, ima male otvore kroz koje mogu da prođu različite supstance, i kad oni uzmu štašić tog nazovi testa, pa ga još i uvrću, oni ustvari vama isporučuju nešto. A to nešto, što možete videti ovde, su nano čestice, koje vam oni isporučuju direktno u vaš mozak! Tako vas oni povezuju na colud (eksterni server) što znači da su vas već vakcinisali sa tim “testom”. Sa testom…i to još na samom početku kada odete da se “testirate” već su vam ubacili nano čestice.

Članak indeksiran 19. 08. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me