Istina polako izlazi u javnost: vakcine ne funkcionišu, „Ivermektin“ spašava život

Izvor/medij: Srbin
Ocjena: Teorija zavjere Dezinformacija
Raskrinkano u: Ivermektin: Šta su činjenice, a šta zablude?

Vreme je da svet shvati uspešnost primene i lečenja trenutno “najomraženijeg” leka Ivermektina. On zaista spašava živote.

BigPharm

 

-a се труди да оспори успехе већ доказаних и делотворних лекова као што су хидроксиклорокин и ивермектин.

По целом свету су спашени животи са терапијама које укључују ова два лека, докази постоје за ове тврдње.

Да ли се делотворни лекови против COVID-a, попут Ивермектина, сузбијају и бране јер би могли узроковати да вакцине изгубе државна средства?

Ево шокантног поређења између Израела, који је једна од највакцинисанијих земаља на планети, у поређењу са Индијом са једном државом која има најнижу стопу вакцинације и у лечењу ове болести користи лек Ивермектин.

Подаци из Африке који показују резултате који не могу да се оспоре. Чини се као да је Африка сада надмашила САД у својој способности да следи науку и примењују је. Важно је нагласити да су представљени графикони од Johna Hopkinsa.

Јуче, 2. Септембра је Токијска медицинска асоцијација јавно је објавила да препоручује свим докторима да почну лечити COVID пацијенте са Ивермектином након што су видели резултате из других земаља. Јапан има врло конзервативну културу и исто се протеже на медицинску праксу у земљи.

Док су земље трећег света до медицински најнапреднијих у свету довољно паметне да користе лекове који су сигурни, одобрени, доступни, јефтини и делују боље од вакцине за спашавање живота, Америчка ФДА представља лекове за спашавање живота на овакав начин:

У покушају обмањивања и саботаже, страница ФДА представља Ивермектин као лек за животиње са сликом коња.

Неки би могли рећи да је то одговор на недавне извештаје људи који покушавају да се сами лече “животињским” Ивермектином. Међутим, пропаганда странице ФДА која повезује Ивермектин са лечењем коња уместо човека, била је на њиховој страници месецима пре тих извештаја.

Иако постоји верзија која се користи за лечење животиња. Као и код антибиотика, постоје и за животиње и за људе, само се другачије називају или формулишу. Животиње добијају лекове за животиње, а људи лекове за људе.

Да појаснимо, Ивермектин лек и његов проналазач који је за своје дело добио Нобелове награде за медицину 2015. године и лек који се налази на листи есенцијалних лекова Светске Здравствене Организације. Прописан за више од 3,5 милијарди људи, Ивермектин има један од најбољих и најдужих профила сигурности у историји медицине.

Чини се да остатак света узима у обзир чињеницу да праћење Сједињених Држава нажалост није нужно најсигурније и најбоље решење. Нема сумње да то чине из врло добрих разлога.

 

 

Članak indeksiran 08. 10. 2021 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me