Istinom protiv laži: PRIJE 2 SATA POGUBLJENA NENSI PELOSI!

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Portal i Facebook stranica “Istinom protiv laži” - promoteri QAnon fantazija

-

Nancy Patricia D'Alesandro Pelosi (26. mart 1940 -) je američka demokratska političarka koja je vršila dužnost predsjednice Predstavničkog doma američkog Kongresa. Pelosi se na tom mjestu nalazila od 2007. godine, otkako su, temeljem "pobjede" na izborima u studenome 2006. demokrati preuzeli većinu u Predstavničkom domu.

Pelosi od 1987. u Predstavničkom domu zastupa 8. kongresni okrug Kalifornije koji uglavnom pokriva San Francisco. Pelosi, slično i kao izborno tijelo koje zastupa, uživa reputaciju ljevičara, i njen izbor na čelo demokratske frakcije Kongresa se često uzima kao znak početka dominacije ljevice nad Demokratskom strankom.

Pelosi je po američkom Ustavu, druga u redu predsjedničkog nasljeđivanja, što je čini najmoćnijom političarkom u američkoj historiji.

No. završila je svoju političku veleizdajničku karijeru. Prije 2 sata, po američkom vremenu, pridružila se u paklu Elizabeti, Bidenu, Franji, Mekelici, Obami, Hillary...

May be an image of 1 person and text that says "John F. Kennedy Jr. 131K članova Nepoznata povjerljiva stvarna Nancy Pelosi pogubljena je prije 2 sata. Klon će igrati njezinu ulogu."

Članak indeksiran 18. 02. 2021 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me