ИЗБЕГЛИ СМО РАТ С РУСИЈОМ! Славни глумац Дензел Вашингтон обелоданио паклени план Клинтонових!

Izvor/medij: Pravda
Ocjena: Spin Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Denzel Washington nije rekao da je Donald Trump "spasio SAD od policijske države i rata sa Rusijom"

Изборна победа Доналда Трампа спасила је САД од успостављања "орвеловске полицијске државе" у рукама демократа који би користили исту ауторитарну тактику "стално изнова" да "заобиђу вољу народа у будућим изборима," тврди славни глумац Дензел Вашингтон.

"Да су демократе победиле на изборима, никада не би сазнали да су користили лажне документе како би добили налоге за шпијунирање америчких  грађана и политичких противника. То никада нећемо знати. Размислите о томе! ", изјавио је Вашингтон на конференцији за новинаре у Њујорку.

"Они имају алат који ће користити изнова и изнова да заобиђу вољу народа у будућим изборима", рекао је Вашингтон, који је управо био номинован за Оскара за филм "Роман Ј. Израел."

На питање новинара да ли је верује у истинитост меморандума који је објавио Конгрес је у петак он каже: "Да, поуздан је  Не морамо да знамо све детаље да би укапирали о чему се ради".

"Знамо да је постојао налог да се шпијунира члан Трамповог тима, а налог је издат на основу медијских извештаја.  Медији су све написали на основу информација добијених од стране опозиционе истраживачке компаније коју плаћају демократе и Хилари Клинтон", каже Вашингтон.

"Ви не можете да видите шта није у реду с овим? Шалите се", прокоментарисао је он и додао:"Па, претпостављам да сте новинари. Колико новинара се супроставило кампањи Хилари Клинтон? "

Обраћајући се новинарима лично, Вашингтон их је критиковао да одбијају да објаве критичко мишљење о Демократској странци.

"Одрастао сам као демократа. Схватам. Знам да има пуно људи који мрзе Трампа са прилично енергије", истиче Вашингтон.

"Али мораш да схватиш да смо избегли метак када је Клинтонова изгубила. Чак и више од метка. Избегли смо рат са Русијом и избегли смо стварање Орвеловске полицијске државе."

 

Прочитајте ОВДЕ позадину погибије Путиновог хероја, пилота у Сирији.

Извор: Курир/Yournewswire

Бонус видео

А како је славни глумац разоткрио медије?

Članak indeksiran 16. 02. 2018 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me