IZBORNIK HRVATSKE O POLITICI…Zlatko Dalić: Komšić nije moj predsjednik, ovo što se radi Hrvatima u BiH je čisto nasilje…

Izvor/medij: Aktuelno 24h
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Nakon Džeke, Dalić: Nova postizborna laž

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić komentirajući za Varaždinski radio situaciju u BiH, koja je kako ističe njegova domovina, je kazao kako se izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, osjeća ponižen kao Hrvat iz Livna.

Ovo što se radi Hrvatima u Bosni i Hercegovini, kako poručuje Dalić je čisto nasilje.

Dalić ima BH državljanstvo. Livnjak je. Zgrožen je činjenicom da je čak 200.000 Bošnjaka glasovalo za Komšića i da su pri tome poslane jako ružne riječi, prijetnje i uvrede.

“Komšić nije hrvatski predsjednik niti ga Zagreb smije takvog prihvatiti” – kazao je Dalić. Ja se kao Hrvat iz Livna, koji je dopisno glasovao osjećam ponižen. BiH je moja domovina. Hrvati su dali ogromne napore za tu zemlju, i na referendumu i 1995-e kad su vojno doveli do prevage i mira. Ovo što im se radi je čisto nasilje”, kazao je Dalić.

Emisija Radio Varaždina ugostila je još neke goste, a među njima kao vrstan poznavatelj situacije u BIH pokazao se bivši saborski zastupnik Čehok, koji je imao stav identičan Dalićevom

abcportal.info

Članak indeksiran 12. 10. 2018 Zadnji put osvježen prije 4 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me