Raskrinkavanje.ba

Mondo → "IZNAJMILA SAM STAN, PA NAŠLA KAMERE SVUDA - ČAK I U TUŠU"! Žena doživela horor, gazda ISPARIO, sada ga traži policija!

14.06.2022
Tekst članka

Dve žene ostale su zatečene kada su shvatile da je smeštaj koji su iznajmile preko "AirBnb-a" u potpunosti pokriven kamerama koje tajno snimaju bez znanja i dozvole gostiju.

Dve žene ostale su zatečene kada su shvatile da su u kući koju su iznajmile putem "Airbnb-a" postavljene kamere. Tviterom se širi objava jedne korisnice koja tvrdi da su ona i njena prijateljica iznajmile stan preko Airbnb-ja, a nakon što su došle, shvatile su da ih sve vreme snimaju kamere. Tviterašica čak tvrdi da je kamera postavljena i u tušu!

BE CAUTIOUS BOOKING AIR BNBs! My friend & I recently stayed at a air bnb in Philadelphia with over 10 hidden cameras all over the house. Including the showers and bedrooms. Some were disguised as sprinkler systems but it has a camera lens.pic.twitter.com/nimx4L6koC

— (@foxytaughtyou)June 12, 2022

"Oprezno rezervišite Airbnb. Moja prijateljica i ja smo nedavno boravile u stanu u Filadelfiji sa preko 10 skrivenih kamera po celoj kući. Uključujući tuševe i spavaće sobe", navela je šokirana devojka na svom Tviter nalogu.

Kako je dodala, one su se odmah obratile policiji za pomoć nakon što se vlasnici stana nisu javljali na telefonski poziv.

"Primetile smo da su kamere zakamuflirane u prskalice koje su bile postavljene na mesta sa kojih se dobija savršen pogled na goste u kući. Srećom, to je bio izlet za devojke, nisam imala nikakve intimne odnose, ali sam bila gola i morala sam da se presvlačim u toj sobi. Želim da znam šta se dešava sa snimcima i ko ih koristi", rekla je ona.

Prema njenim rečima, policijska istraga je u toku, a portparol "Airbnb-a" je potvrdio da je domaćin suspendovan dok se istraga ne završi.

"Naša pravila striktno zabranjuju skrivene kamere. U ovom slučaju, naš tim za bezbednost je suspendovao ovaj nalog i uklonio ga sa naše platforme dok detaljno istražujemo ovaj prigovor", potvrdio je portparol kompanije.

Iz kompanije su rekli da rade na tome da ženama vrate pun iznos novca zbog doživljene traume.

We noticed these “sprinklers” CAMERAS were placed in spots to get a perfect view of people. Luckily it was a girls trip so I wasn’t having intercourse… but I was naked and had to change in this roompic.twitter.com/9SHPLUEpkg

Članak indeksiran 27.06.2022. Zadnji put osvježen 27.06.2022.