IZNENAĐENJE U KASNE SATE! Uhapšena POZNATA SRPSKA PEVAČICA! Sama sve priznala, vest ODJEKNULA CELIM BALKANOM! (FOTO)

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

U današnje vrijeme domaći šou biznis je bukvalno dotakao samo dno što se tiče same aktivnopsti. koncerata skoro da nikako nema, a prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Srbije, najveći biznis se odvija na romskim svadbama, a pozivnice da na njima nastupaju imaju samo određene balkanske zvijezde. Tako, da onaj ko nije dobar sa njima, ne može ništa ni zaraditi.

Ovoga jutra je definitivno hit u cijelom Balkanu slike i video snimke koje je napravila Sandra Afrika koja je po svemu sudeći pokrenula sasvim novi trend na muzičkoj sceni. Naime ona je pokazaala slike kako je kite sa eurima na jednom veselju koje se održavalo ni manje ni više nego u jednom stanu. Ko zna, možda pokrene novi trend među pjevačima, te na taj način počnu da zaarađuju za život. 

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rijetko ko se usuđuje da snima nove pjesme, ili neke nastupe, a još manje i video spotove, jer je interes publike jako maali, i jednostavno se to nema kome prodati. Milica Pavlović ne misli tako, ona je ipaak odlučila da investira u ovo jako teško vrijeme kada vlada korona virus. Ona je snimila svoj novi video spot, i to u centru Beograada prije neku večer, kada su slučajni prolaznici pomislili da jeriječ o stvarnom hapšenju poznate pjevačice. 

Ona je prolazila sa lisicama na rukama, a pored nje su išla 2 policajca koja su je vodila ispod ruke kao pravog zločinca. Kako vrijeme prolazi, očito da je Milica Pavlović zadržala i stas i glas. Podsjetimo se i sami kaako je izgledala na početku karijere. 

 

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me