IZNENAĐENJE U KASNE SATE! UHAPŠENA POZNATA SRPSKA PEVAČICA…VIJEST JE ODJEKNULA CELIM BALKANOM, SVE JE PRIZNALA….ŠOK ZA SVE! (FOTO)

Izvor/medij: Nova danas
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

Od kada se pojavio korona virus u kineskom gradu Wuhanu i u cijelom svijetu doveo do pandemije sa kojom se i danas borimo, mnogo toga se promijenilo u našem načinu života. Svi smo fokusirani na zdravlje i bojimo se da se ne zarazimo a zbog epidemioloških mejra koje su na snazi došlo je i do velike ekonomske krize.

Milioni radnih mjesta su izgubljeni i ljudi sve teže žive i nemaju sredstava ni  za osnovne stvari. Privredne grane koje su najviše pogođene pandemijojm su turizam i ugostiteljstvo ali i estrada koja zbog zabrane okupljanja ne može da održava nastupe i koncerte koji su im prije pandemije bili osnovni izvor prihoda.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Tako su se još za vrijeme vanrednog stanja prošle godine neki od pripadnika domaće estrade oglašavali u medijima i kukali na svoj težak finansijski položaj ali nisu naišli na razumijevanje građana koji već godinama jedva sastavljaju kraj sa krajem. Jedini način da sada uzmu neki novac je nastup na romskim svadbama ili korona žurkama ako su spremni da prekrše epidemiološke mjere koje su na snazi, a ima i takvih.

Tako je na primjer Darko Lazić već dva puta uhvaćen na ilegalnim korona žurkama a Sandra Afrika je na društvenim mrežama podijelila i video sa žurke u jednom stanu a u kojem se vidi kako drži zmaja sa eurima. Druga mlada pjevačica je odlučila da ovo vrijeme iskoristi i napravi novu pjesmu i snimi spot za nju a radi se o Milici Pavlović.  Video je sniman po noći na ulicama Beograda a u njemu ima scena kada Milicu privode policajci sa lisicama na rukama i oni koji su  se zatekli tu su mislili da se radi o pravom hapšenju.

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me