Iznenađenje u kasne sate uhapšena poznata srpska pjevačica: Sama sve priznala, vijest odjeknuIa cijelim regijom – cijela estrada u š0ku (Foto)

Izvor/medij: Atraktivno online
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

Ova godina je takva da nas sve manje stvari može iznenaditi i šta god da se desi, ništa ne bude toliko čudno. Tako sada kruži vijest da je naša poznata pjevačica uhapšena i da je ona završila u pritvoru, dok je i priznala zl0čin, a zapravo se radi o Milici Pavlović.

Milica je objavila jedan kratak video na društvenim mrežama, te je ona tada izazvala veliki haos sa njim. Milica je jedna osoba zaista sa velikom harizom i ona zna kako da se ponaša na sceni, te zna kako će njen nastup privući pažnju i nikada nije bilo sumnje za nju da će ona postati zvijezda. Isto tako važi za jednu od najljepših pjevačica na našoj estradi kod koje je sve prirodno, dokona svako malo vremena pokušava obradovati svoje fanove sa novom pjesmom.

Tako je Milica stavila ovaj jedan video pun misterije i radi se zapravo o samo malom dijelu iz njenog spota. Uhapšena je kao štosmo i naveli.

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me