Raskrinkavanje.ba

Jajce-online → Je li ovo moguće? Nizozemac tvrdi da je ‘predvidio‘ užas u Turskoj, pogledajte objavu od prije samo tri dana…

06.02.2023
Tekst članka

Malo tko od nas vjeruje u predviđanja ili predskazanja i smatra da takve stvari nisu utemeljene, odnosno da su to “čari-bari”.

Međutim, nažalost, u slučaju razornog potresa koji je jutros pogodio Tursku predviđanje jednog europskog istraživača pokazalo se točnim. Izvjesni Frank Hoogerbeets iz Harlema u Nizozemskoj na svom Twiteru je 3. veljače ove godine, u 13.03 sati objavio kako će Tursku, odnosno njezin južno-centralni dio u blizini Sirije, Jordana i Lebanona, kako je on napisao “prije ili kasnije” pogoditi potres jačine 7.5 stupnjeva.

Ono što je Hoogerbeets “predvidio”, nažalost se i obistinilo i taj dio Turske je noćas pogodio strašan potres magnitude 7.8, usmrtivši prema dosadašnjim informacijama najmanje 300 ljudi, dok ih je više od dvije tisuće ozlijeđenih.

Prije jednog sata Frank Hoogerbeets je također na Twiteru objavio kako “njegovo srce ide svima onima koji su ozlijeđeni u ovoj katastrofi i da je ovo slična situacija kao 115. i 526. godine kada su se na tom području dogodili slični potresi”.

 

 

MY HEART GOES OUT TO EVERYONE AFFECTED BY THE MAJOR EARTHQUAKE IN CENTRAL TURKEY.

AS I STATED EARLIER, SOONER OR LATER THIS WOULD HAPPEN IN THIS REGION, SIMILAR TO THE YEARS 115 AND 526. THESE EARTHQUAKES ARE ALWAYS PRECEDED BY CRITICAL PLANETARY GEOMETRY, AS WE HAD ON 4-5 FEB.

— FRANK HOOGERBEETS (@HOGRBE) FEBRUARY 6, 2023

Kako je napisao, potres je predvidio po “kretanju planeta”.

Članak indeksiran 22.02.2023. Zadnji put osvježen 22.02.2023.

Ocijenjeno u analizi