Jeftinije je liječiti zglobove jednom nego stalno! Artritis me je onesposobio za nekoliko mjeseci, ali sam uz pomoć četiri ekstrakta brzo obnovio hrskavično tkivo i zglobove!

Izvor/medij: Healthworldba
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Izmišljena priča o Nedimu Mujkiću i lažnom lijeku Nautubone

Želim sa vama podijeliti svoju priču o tome kako sam, kao zdrava osoba, za dva mjeseca završio u invalidskim kolicima, ali se onda brzo oporavio i povratio sposobnost hodanja!

img img

img img

Moje ime je Nedim Mujkić, imam 46 godina. Nikada u životu nisam pomislio da bolesti zglobova mogu biti tako ozbiljne. Kao i svi, uvijek sam mislio: "Hoću li ikada završiti u invalidskim kolicima? Ne, to mi se nikada neće dogoditi..." Vjerujem da je to ono što svi misle dok čitaju ove riječi. Ali potcijenio sam obične bolove u zglobovima...

„Sve je počelo ovako. Jednog tipičnog dana, išao sam na posao, osjetio sam ne tako jak, ali oštar, neprijatan, prodoran bol u koljenima. U početku, naravno, nisam obraćao mnogo pažnje na to. Ko zna otkud može doći štipanje ili manja povreda - proći će samo od sebe, kao što su kod mene stvari uvijek radile, rastvori se, zacijeli i itd. Ali ovoga puta nije prošlo, naprotiv, postalo je gore. Poslije par mjeseci počela su da me bole koljena i kada sam normalno hodao, a svakim danom sam se osjećao sve gore i gore."

Mislio sam da su mi zglobovi napregnuti zbog aktivnog načina života (rad na nogama, bavljenje sportom u to vrijeme) i mislio sam da mi treba odmor. Uzeo sam godišnji odmor da maksimalno odmorim koljena, namažem malo masti i sigurno bi sve bilo u redu. Pretpostavljam da su mnogi uvaženi čitaoci imali slična razmišljanja u svojim slučajevima. Ali te misli i masti nisu ništa olakšale, bol se pojačao i to se dogodilo prilično brzo u kratkom vremenskom periodu. Na kraju je došlo do tačke da nakon mjesec dana jednostavno nisam mogao ustati i počeo sam se kretati po stanu u invalidskim kolicima. Uzimao sam dnevnu dozu tableta protiv bolova - minimalno dvije tablete.

Ukratko, situacija, koja je izgledala kao manja neprijatnost, samouvjereno i brzo se pretvorila u zastrašujuću stvarnost. Nisam mogao ni da zamislim da za samo nekoliko mjeseci neću moći da ustanem od strašnih bolova!

Ako ste bolesni, trebate otići doktoru; znaju mnogo o bolestima i liječiće ih do poslednjeg daha—to je njihov posao.

img

Ipak, morao sam da idem kod doktora, jer je moja žena insistirala na tome. Doktor opšte prakse me je uputio reumatologu kod kojeg sam uspio da odem poslije više od mjesec dana zbog duge liste čekanja. Međutim, nisam bio jedini koji se borio sa zajedničkim problemima; bilo nas je mnogo. Dočekao me jedan veoma stariji doktor koji nije mnogo rekao i poslao me na rendgenske snimke i analize krvi/urina. Prilikom druge posjete, u roku od nekoliko minuta, dijagnosticiran mi je neki oblik artritisa, primarni ili sekundarni – ne mogu se tačno sjetiti, a nije ni bitno.

Dijagnoza je u redu, ali mene ne zanima kako se to zove, nego kako se što prije riješiti ove tegobe i spriječiti buduće recidive. I tu sam naišao na neprijatna otkrića - uzrok ove nesreće, prema riječima starijeg doktora, bile su moje godine! Rekao je: "To je povezano sa godinama." Koje godine? Imam samo četrdeset šest! Moja ćerka ima dvije godine, ja sam mlad otac, ne stari reumatičar, mislim artritičar! Ali ono što me je još više "oduševilo" su preporuke za liječenje koje su bile tri:

Prvo, treba da izbjegavam sve fizičke napore, kao da ih je ostalo. Bol vas brzo nauči da izbjegavate dizanje tegova.

Drugo, trebalo bi da nanosim neku zagrijanu mast, koja se reklamira na televiziji od jutra do mraka. Ponekad zavidim jednostavnim ljudima; reci im da nanose mast, i ona djeluje, oni je primjenjuju, i djeluje na njih. Ali ja moram razumjeti kako minimalno aktivna mast može prodrijeti kroz kožu, razna meka i vezivna tkiva, ući u zglobove i izliječiti nešto iznutra. Ko može da mi objasni fiziku ovog čudesnog procesa? Osim toga, dugo sam mazala masti, prolazila kroz više terapija, ali sve uzalud.

I treća preporuka-uzmite neke tablete koje navodno doprinose obnavljanju hrskavičnog tkiva. Pažljivo primijetite – nije da ga oni zapravo obnavljaju, već samo navodno pomažu. To je to! Samo izdrži i vrati se ako imaš para...

Po izlasku iz "bolnice" shvatili smo da su spremni da me liječe, jer me ne odbijaju, ali mi ni ne nude lijek. I činilo nam se da ni oni sami ne razumiju uzrok moje bolesti, a ako je uzrok nepoznat, kako se bolest može otkloniti? Ako tableti (koje, inače, nisu jeftine) samo doprinose procesu, odnosno pomažu, u čemu tačno pomažu? Šta bi trebalo da obnovi ovo moje tkivo, sa ili bez tableta? I zašto je prije funkcioniralo, a sada prestalo? Toliko pitanja... Naravno, postoji i druga opcija da odete u privatne klinike i platite liječenje, ali nešto nam je govorilo da će rezultat biti isti, samo skuplji. Ne vjerujem u privatno zdravstvo ili privatno obrazovanje. Problem nije u doktoru (bilo da je penzionerka u lokalnoj klinici ili mlađa dama u modernom medicinskom centru), već u pristupu samom problemu. Kako se nešto može liječiti, a da se ni ne pokuša razumjeti uzrok bolesti? To je kao da pokušavate uhvatiti sivu mačku u mračnoj prostoriji - možete je uhvatiti, a možda i ne. Ali ja sam taj u bolovima i treba mi pouzdan i siguran način da se oporavim.

Pao sam u depresiju. Uspaničio sam se, nisam znao šta da radim, počeo sam da gubim nadu. Ali, srećom, moja supruga nije odustajala i na tome sam joj izuzetno zahvalan! Njene riječi su bile sljedeće: Ako želite ne samo liječenje, već i oporavak, onda se morate sami oporaviti, i to isključivo sami.

Samoliječenje je zakonom zabranjeno, ali samoozdravljenje je u vašim rukama. Moja supruga je počela da razmišlja o tome kako da pobijedim ovu bolest. Ona je nešto smislila i odlučila da eksperimentiše na meni, potpuno svjesna nečovječnosti ovog čina. I počela je sa samoobrazovanjem.

Internet je, naravno, sjajna stvar. U vrlo kratkom roku možete se upoznati s legendama antike i poslušati predavanje profesora u realnom vremenu. Saznajte što o zglobovima piše u kineskom "Traktatu žutog cara", šta o tome misle jogiji, sljedbenici Ayurvede ili Vedante, te kako su se kosti liječile u antičko doba.

Pomogao sam i ženi u traženju informacija, jer danima u krevetu nije bilo što da se radi. Nakon što smo proveli 1,5 mjesec proučavajući sve dostupne informacije o liječenju i obnovi zglobova, sastavili smo popis od četiri prirodna "dijamanta" koje su u različitim vremenima koristili za liječenje careva, kraljeva, generalnih sekretara, jogija, tibetanskih redovnika, starovjeraca i mnogo više od koga.

Prvo mjesto zauzima "ulje eukaliptusa". Ekstrakt eukaliptusa je u svom čistom obliku koncentrat molekula koje čine hrskavicu i koje nevjerovatnom brzinom obnavljaju upravo to tkivo hrskavice.

"Ekstrakt nevena". Značajka ekstrakta nevena je njegova jedinstvena sposobnost da ukapljuje i uklanja naslage soli. Trenutačno otpušta naslage soli u zglobovima, a nakon 15-19 dana redovne upotrebe potpuno otapa soli u zglobovima i kralježnici. Slažem se, vrlo korisna stvar.

"Mentol". Blokira bol, a djeluje i kao stimulans imuniteta, obnavljajući autoimuni proces u tijelu koji je ishodište bolesti zglobova i propadanja hrskavice. Mentol se u raznim vremenima koristio za liječenje osteohondroze, artritisa i reumatizma. Bio je posebno popularan u kraljevskoj apoteci Petra Velikog, koji je imao hronične probleme sa zglobovima.

"Smrekovo ulje". Pomaže povećanju količine sinovijalne tečnosti, smanjuje upalu, poboljšava motoričku funkciju i obnavlja proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline.

Kamfor. Posebno sam napisao o četiri ljekovita sastojka, peti - kamfor - nije biljka, ali nije ništa manje važan. Kamfor ima sposobnost da pojača efekat ljekovitih komponenti nekoliko puta. I drugo: pruža zaštitu za tkiva kostiju i hrskavice. Drugim riječima, prve četiri biljke LIJEČE zglobove i hrskavicu, a kamfor ČUVA postignuti rezultat kroz budućnost.

Moja žena je pronašla nešto što će me izliječiti!

Dva mjeseca smo tražili razna sredstva koja uključuju ovaj sastav, ali potraga je bila bezuspješna. Lično sam bio potresen, već sam sumnjao da mi išta može pomoći - svako bi sumnjao da je na mom mjestu.

Moja žena nije odustajala! Stalno je bila u potrazi i nekako je slučajno naišla na članak doktora koji je govorio o lijeku koji obnavlja bilo koju hrskavicu, bilo koji zglob. Zainteresovali smo se, upoznali se s receptom dotičnog lijeka, a sastav se potpuno podudarao s našim gornjim popisom! Postoji ekstrakt kamfora i arnike, ulje eukaliptusa, ekstrakt nevena, mentol, općenito, cijeli niz najboljih ekstrakata za zglobove.

Bili smo oduševljeni što smo pronašli ono što smo tražili! Međutim, suočili smo se s još jednom preprekom - izgubio sam posao jer su rekli da niko ne treba nekoga s mojim fizičkim stanjem. Novac nam je počeo zadavati velike probleme jer plata moje supruge nije bila tako visoka. Cijena lijeka se mijenjala i do sada je bila visoka, pa je moja supruga dnevno provjeravala razne web stranice u nadi da će pronaći ovaj lijek po prihvatljivoj cijeni. I jednog dana, napokon je vidjela da je dostupan na web stranici doktora sa 50% popusta. Možete li vjerovati - 50% popusta! Odmah me obavijestila i brzo sam napravio narudžbu, jer se ove stvari prodaju brzo! Otprilike 10 minuta kasnije, ljubazna dama me nazvala i počela mi detaljno objašnjavati o lijeku, na sljedeći način:

Lijek djeluje gotovo trenutno, već drugi dana vraća se pokretljivost zgloba, a bol uglavnom nestaje nakon 8-12 sati. Ali to je za liječenje i konsolidaciju rezultata od 30-45 dana. Ovo je oko 2-3 pakiranja lijeka.

– Odgovorio sam joj malo grubo, nešto u smislu: - Djevojko, nemojte se uvrijediti, ali ja znam više o ovom preparatu od vas, pa nemojte pokušavati da mi trošite vrijeme. Uljepšajte mi dan tako što ćete mi poslati 10 paketa odjednom.

– Izvinjavam se, ali ne možete naručiti 10 paketa. Zbog velike popularnosti našeg programa popusta, dozvoljavamo najviše 5 paketa po osobi. Pored toga, u 99% slučajeva, 5 paketa je dovoljno za potpuno oporavak.

Žao mi je zbog toga! Čekao sam dve nedelje i želeo sam da napravim zalihu... Dobro, dobro, u redu, molim vas napravite narudžbu za 5...

Želeo sam da naručim 10 samo da budem siguran. U svakom slučaju, to je retak lek koji je teško pronaći, posebno sa takvim popustom. Na kraju, mogao bih ga dati nekome drugome, ali politika kompanije je stroga - ne više od 5 paketa po osobi sa ovim popustom.

Tako, dozvolili su mi samo da naručim 5 paketa ovog lijeka, potvrdili su mi narudžbu i rekli su mi da sačekam da stigne poštom (rekli su da kurir može potrajati malo duže). Moram priznati da već dugo nisam dobio nešto putem pošte, pa sam bio malo nervozan. Na kraju krajeva, ko zna s poštanskim uslugama; možda će izgubiti moj lijek, a onda ću opet morati čekati još 2 mjeseca da bude dostupan s popustom ponovno.

Srećom, sve se dobro završilo. Iznenadno brzo, u samo nekoliko dana, moja narudžba već je bila na pošti. Moja supruga je brzo podigla paket i donijela ga kući.

Rezultati. Zadivljujući su!

Naravno, shvatio sam da će liječenje biti relativno brzo. Terapija je samo 30-45 dana, ali to što sam osjetio rezultate TAKO brzo bilo je iznenađenje za mene! U nastavku sam napisao kako sam se osjećao nakon prve sedmice, druge sedmice, itd.

Nakon krećanja s terapijom kremom, otišao sam spavati na leđima, kao i obično, jer sam inače izgubio naviku spavanja - boljelo me. Probudio sam se na DESNOJ strani, naslonio bolne zglobove na krevet, ali nije bilo boli! Lagano sam počeo podizati noge, ali i dalje nije bilo boli! Nakon osam sati sna s ovim lijekom, bol je nestala! Ustao sam, spustio noge na pod i htio sam stati na noge. Snap-click, moja bolna koljena su odgovorila i osjetio sam laganu bol. Pa dobro, pričekajmo još malo s hodanjem, ipak je prošlo samo osam sati tretmana, pomislio sam.

U uputama je pisalo: kremu nanositi 2-3 puta dnevno.

Moj dnevnik liječenja

Potrošio sam pola godine da pronađem ovaj lijek i čekao sam još dva mjeseca da postane dostupan. Ali vrijedilo je!

Općenito, ovi moji eksperimenti na sebi dali su divne rezultate stopostotnog ozdravljenja, sada ću svaki dan pokušavati vratiti osjećaje.

Osam sati tretmana: Bolovi su nestali u mirovanju. Manji bol je ostao pri pokretu.

Prvi dan: Bol je potpuno nestala. Oteklina se smanjila. Mogu saviti koljena, ali zglobovi mi i dalje škljocaju i bole 

Sedam dana: Klikovi u zglobovima su konačno nestali. Lako se krećem, savijam koljena, lako ustajem na noge, ali još nisam riskirao hodati.

Dvije sedmice: Osjećam se zdravo! Prošetao sam po stanu, otišao do ulice u šetnju - nema nelagode!

Mjesec dana: Osjećam se odlično, trčao sam kilometar i nisam osjećao NIKAKVE BOLOVE! Kao da sam se ponovno rodio!

45 dana: Prošao testove i napravio rendgen. Nema tragova artroze! Hrskavica u zglobovima kao kod momka od 30 godina. Doktor je rekao da je prethodna snimka najvjerovatnije bila defektna, pa je dijagnoza artroze bila pogrešna.

img img

Lakše je jednom izliječiti zglobove nego ih trajno liječiti!

Potrošiv mnogo novca na različite proizvode za obnavljanje zglobova, doktorske preglede, analgetike i čak kolica, shvatih da je bolje jednom izliječiti se i manje trošiti na terapije. Ovo je mnogo efikasnije nego stalno kupovati beskorisne masti, analgetike, pilule i odlaziti na doktorske preglede, raditi MRI i druge skupe pretrage. Čak i prije suočavanja s prijetnjom invalidnosti, bolje je kupiti kurs liječenja i oporaviti se nego na kraju ostati nepokretan; razmislite o tome... Također, postao sam žrtva raznih lijekova koji su se ispostavili prevarom; ne gubite vrijeme, naučite iz mog tužnog iskustva :( Podijelio sam svoj slučaj s vama, odluka je vaša. Želim vam sve najbolje!

P.S. Poštovani čitaoci, hvala vam što ste pročitali ovaj članak do kraja, cijenim to. Kao znak zahvalnosti za vaše strpljenje, možete se prijaviti ispod da biste dobili lijek. Sada ga možete dobiti s popustom do 50% (ako imate sreće, cijena će biti prepolovljena). Ovo se događa otprilike jednom svaka četiri mjeseca, ali isplati se sačekati, vjerujte mi. I skoro da zaboravih spomenuti, lijek se zove Nautubone. 

Evo njegove fotografije:

img

 

Trebalo nam je šest mjeseci da pronađemo ovaj preparat. Ovu informaciju vam dajem u samo pet minuta čitanja. Pošto sam prije svega čovjek i razumijem da je mnogima, kao i meni, potrebna pomoć. Podijelite svoje uspjehe u komentarima. Ako znate još sličnih lijekova, svakako napišite!

Za svoj oporavak zahvalan sam svojoj supruzi koja me nije ostavila kad je bilo najteže. Tražite načine da se ponovno vratite na noge. Jako je volim, cijenim je i poštujem!

Kontaktirao sam proizvođača i saznao da postoji promocija koja traje do 15. svibnja 10.8.2023 Za svaku fazu, dostupno je 3000 popusta na proizvod, a veličina popusta se određuje nasumično, može biti do 50%! Popusti se rasprodaju u roku od 3-4 dana. I sve to bez ikakve televizijske ili radijske reklame. Ljudi dijele informacije međusobno, preporučuju ga prijateljima i obitelji. Bilo je iznenađujuće kako se informacija o ovom proizvodu brzo proširila.

Stoga, ako budete imali sreće i uspjeli prije zadanog datuma, preporučujem da što prije sudjelujete u izvlačenju Nautubonu popusta, samo ispunite prijavu u obrascu koji se pojavi. Ove godine neće biti reprize programa popusta.

Isprobajte svoju sreću!

Оригиналниот Nautubone можете да го добиете само преку официјалната лотарија со попусти до 100%!

 

Iskušaj svoju sreću!
Kliknite na točak! Pokušajte dobiti popust na proizvod ili čak ga dobiti po pola cijene!

img

imgZAVRTI

 

KOMENTARI

127 korisnika je ostavilo 203 komentara

POPULARNI KOMENTARI SVI KOMENTARI

 • img

  Asim Dolić

  Hvala na članku. Složio bih se da doktori samo liječe a da niko ne želi da nekog izliječi. Na taj način se zarađuje na nama.

  Objavljeno prije 19 sati

 • img

  Šejla Velagić

  Učestvovao sam u promociji za popust na Nautubone i dobio sam ga po pola cijene! Bio sam ugodno iznenađen ovom promocijom! Hvala proizvođaču na takvoj mogućnosti!

  Objavljeno prije 18 sati

 • img

  Džejlana Parić

  Imala sam artritis, boljeli su me zglobovi, posebno koljena. Patila sam dvije godine. Nautubone je uklonio bolove u koljenima i laktovima u manje od sedam dana! Osjećam se sjajno. Ovo je najbolji lijek od svih. Sad ga držim kući u kutiji prve pomoći, čim osjetim bol odmah ga namažem i odmah nestane!

  Objavljeno prije 18 sati

 • img

  Vedad Džonlić

  Koristio sam Nautubone. Redovno se bavim planinarenjem i imao sam oslabljena koljena. Nakon samo jedne terapije kao da se ništa nije desilo. Svaka čast zaista.

  Objavljeno prije 17 sati

 • img

  Asmir Kunić

  Hvala vam! Ja sam maloprije osvojio 100% popusta. Vidio sam da se ovaj lijek reklamira i na TV-u ali tamo nema nagradne igre. Svi koji imaju problema s koljenima treba da požure da naruče ovaj lijek.

  Objavljeno prije 14 sati

 • img

  Aldin Grcić

  Poslali su mi ga zaista po pola cijene, iako prvobitno nisam vjerovao. Trebamo više proizvođača koji rade nešto za ljude umjesto da samo pune svoje džepove!! 

   

  Objavljeno prije 12 sati

 • img

  Adnana Čajić

  Kolega s posla mi je preporučio ovaj lijek. Uvjerila sam se da ga nije hvalio bezveze.

  Objavljeno prije 9 sati

 • img

  Ramiza Mešanović

  Hvala za preporuke!

  Objavljeno prije 9 sati

 • img

  Aldina Čaušević

  Ovaj gel je jednostavno nevjerovatan, preporučujem ga svima. Imala sam konstantne bolove u području vrata, sumnjala sam da je u pitanju osteohondroza. Ali nakon što sam počela koristiti Nautubone 10 dana, postalo mi je mnogo lakše i bol je nestala. Dobila sam ga po pola cijene kada su prvi put pokrenuli program, a sada ga naručujem opet kao poklon za rođendan mojoj prijateljici, jer program uskoro završava. Ona je veoma zadovoljna poklonom!

  Objavljeno prije 5 sati

 • img

  Emira Nuhić

  Ja sam ga kupila sedam dana prije ove akcije. Nisam žalila pare jer su mi ga mnogi meni bliski ljudi preporučili. Vrijedilo je svake marke. Nadam se da će 100% popust osvojiti onima koji je ovo najpotrebnije!

  Objavljeno prije 5 sati

 • img

  Edina Ramčić

  Ćao ljudi. Moram samo da vam prenesem svoju priču. Već 20 godina radim u pekari. Od silnog miješanja i rada s tijestom moji ručni zglobovi kao da ne postoje. Nije bilo lijeka za moje probleme dok se nije pojavio ovaj Nautubone. Kad je meni pomogao sigurna sam da će i onima koji nemaju baš velike probleme kao ja a opet moraju na liječenje.

  Objavljeno prije 4 sata

 • img

  Mirsad Rujanac

  Gledao sam onu našu poznatu medicinsku emisiju na TV-u. Baš u zadnjoj epizodi su govorili o prednostima koje donosi terapija Nautubonom.

  Objavljeno prije 4 sata

 • img

  Ramiza Skopljak

  Hvala vam! Učestvovao sam u razumijevanju za popust. Moja supruga i ja imamo bolne zglobove. Mi smo penzioneri. Koristit ćemo ovo za tretman. Svaki dinar je važan za nas, pa smo bili veoma sretni što je ovaj proizvod tako pristupačan i može čak biti dobiven po pola cijene.

  Objavljeno prije tri sata

 • img

  Nisvet Luganović

  Jako dobar proizvod. Svaka čast. Imao sam nekih većih problema. Završio sam svoju terapiju uredno i sve je bilo uredu. Sad sam bez bolova.

  Objavljeno prije dva sat

 • img

  Azra Topalović

  Rezultat je nadmašio moja očekivanja. Svi moji problemi nestali su za mjesec dana.

  Objavljeno prije jedan sat

 • img

  Medina Ahmić

  Moj prijatelj ima lanac apoteka i on mi je u povjerenju rekao da apoteke imaju dogovor da se ovo ne prodaje jer bi im opala prodaja lijekova koji u stvari nisu efikasni.

  Objavljeno prije jedan sat

 • img

  КMuhamed Gasal

  Krenuo sam da radim na jednom ozbiljnom projektu. Bez ovog lijeka ne bih mogao da stojim na nogama od bolova. Ovako mogu sve da završim na vrijeme.

  Objavljeno prije 42 minute

 • img

  Sanjin Osmanović

  Naručio sam za suprugu. Pala je na postelju od jakih bolova. Nadam se da će joj ovo pomoći.

  Објавено пред 41 минути

 • img

  Džanan Dautović

  Naručio sam maloprije za sebe jer imam strašne probleme s koljenima.

  Objavljeno prije 29 minuta

 • img

  Lajla Lekić

  Cijeli život sam patila od artritisa. Ništa nije moglo da me izliječi. Sve je bilo u redu dok bih pila terapiju. Čim prestanem sve se vrati na isto. Nautubone je sve suprotno od toga. Stvarno sam pozitivno iznenađena.

  Objavljeno prije 29 minuta

 • img

  Haris Pejić

  Teretana i tegovi su bili moj život. Oni koji su vježbali-razumjet će o čemu govorim. Nakon brojnih natjecanja bio sam slomljen. Moji zglobovi su bili kao kaša. Neki moj kućni prijatelji koji su doktori a koji su zamolili da ih ne spominjem su mi preporučili ovaj lijek. Kada sam krenuo s terapijom trebalo mi je malo više vremena jer je moje stanje bilo izuzetno loše. Sada mogu da se bavim čim želim. Uspio sam sačuvati jednu sliku od prije i poslije mojih zglobova. Evo je dolje ispod pa sami procijenite da li je ovdje bilo napretka.

  img

  Objavljeno prije 17 minuta

 • img

  Azra Kadrić

  Ja ne znam odakle vam sva ova poznata iskustva. Ja sam kupila ovo ali na nekoj drugoj stranici. Mislila sam da je ovo moje rješenje. Nakon cijele terapije ništa se nije desilo. Čisti promašaj.

  Objavljeno prije 15 minuta

 • img

  ЈAzra Topalović

  Mislim da si ti naletila na neki lažnjak. Čovjek je sve fino objasnio. Ja sam dobila preporuku od par kolega s posla i svi su mi slali ovu stranicu.

  Objavljeno prije devet minuta

 • img

  Kerim Mujkić

  Da, upravo to sam učinio, podnio sam aplikaciju i oni su me odmah kontaktirali! Detaljno su mi objasnili sve, napravio sam narudžbu i obećali su da će je isporučiti u roku od jedne sedmice. Nije potrebno da platim unaprijed, samo po prijemu paketa! Osobno sam ostvario popust od 45%, sretan sam za one koji su uspjeli dobiti ga po pola cijene! Jedva čekam da započnem obnavljanje svojih zglobova kod kuće!

  Objavljeno prije pet minuta

 • img

  Armin Smajić

  Moja rodica radi u farmaciji i kaže da se ovo ne prodaje jer je korisno. To mi je nekako i logično. Pitao sam je da li je ovo pouzdano da se koristi i rekla mi je da jeste.

  Objavljeno prije pet minuta

Učestvuj u programu

 

Terms & Conditions Privacy Policy | Returns, Refunds and Exchanges Policy 

Članak indeksiran 10. 08. 2023 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me