Raskrinkavanje.ba

Savjeti za deset → JELENA KARLEUŠA SE UPRAVO OGLASILA: “Moram ovo da napišem”, otkrila o BALAŠEVIĆU nešto što niko nije znao

24.02.2021
Tekst članka

Nakon smrti koja je pogodila sve, Jelena Karleuša, se među prvima oglasila i oprostila od preminulog glazbenika.

Jelena se već oprostila od Đorđeta Balaševića, ali sada je otkrila nešto što do sada niko nije znao.

Na svoj Instagram stori postavila je sljedeće:

“Još uvijek me nešto tišti, vezano je za Đorđeta Balaševića.. Morala sam ovo napisati, jednostavno ne mogu tek tako pustiti, previše me boli.
Nikada nemojte zaboraviti činjenicu da je veliki Đorđe Balašević bio satanizovan godinama i decenijama u srpskim medijima, na njega su pale mnoge uvrijede, te su ga nazvali i izdajnikom. Isti ljudi, skupljaju klikove licemjernim naslovima o njemu i njegovoj veličini. Đorđe nije bio pjesnik. on je bio totalno drugi svijet! U njegovom svijetu, gdje je on bio, dobar čovjek se nije držao u šaci i nije se plašio jer je bio slobodan. Zbog tog razloga, bagra ga nije podnosila, znate li zašto ovo pišem? Zašto i sada kao ovce gledamo i ne napravimo korak naprijed? Ko će biti sljedeći za klanje? Zar je jedna glupa plavuša jedini lav koji se ne plaši reći istinu o nama? To je sramota, sramota! Mi ljudi koji smo poput Đorđeta Balaševića, i poput drugih velikana, nismo to zaslužili, nismo dostojni.

Članak indeksiran 02.03.2021. Zadnji put osvježen 02.03.2021.

Ocijenjeno u analizi