Raskrinkavanje.ba

Feljton → JOS JEDAN FALS DOKTOR! NESTOROVIĆU PONIŠTILI DIPLOMU! Stigao mi je TELEGRAM sa fakulteta, od šoka sam skakao po krevetu

18.12.2021
Tekst članka

Doktor Branimir Nestorović otkrio je jednu epizodu iz svoje biografije o kojoj javnost do sada ništa nije znala.

Gostujući na Balkan infu, stručnjak je govorio o mnogobrojnim temema, mahom geopolitičkim, ali je u jednom momentu ispričao i kako zamalo nije ostao bez diplome Medicinskog fakulteta.

Reč je, kako je objasnio, o detalju iz života doktora Nestorovića nakon diplomiranja.

Branimir Nestorović

FOTO: PRINTSCREEN YT/BALKAN INFO

PROČITAJTE JOŠ:

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

– Sećam se kad sam diplomirao… Medicina je stvarno odvrtana, ima puno učenja i bubanja, kad sam položio poslednji ispit, bio sam toliko umoram, pošto se kod nas polaže praktični deo, pa ovaj deo, pa onaj deo, došao sam mrtav umoran, nisam mogao ni da se radujem i legnem da spavam – rekao je doktor Nestorović i u istom dahu nastavio o snu koji je tada usnio:

– I sanjam da se budim ujutru i stiže telegram sa fakulteta da sam ja propustio neki ispit kad su sve sabrali sa druge godine. I da nisam diplomirao i da mi poništavaju sve. Ja sam skakao po krevetu i pita me majka „šta je“ a ja kažem „pa ovaj telegram što je stigao“… Ona kaže – „Bog s tobom, 6 je ujutru“… Svi smo imali te snove da ti misliš da je to realnije od realnosti – rekao je doktor Nestorović.

Članak indeksiran 10.01.2022. Zadnji put osvježen 10.01.2022.