Raskrinkavanje.ba

Republika → JOVANA JEREMIĆ NA IVICI SMRTI, STANJE JE ALARMANTNO!? Voditeljka se suočila sa teškim momentom u svom životu, a evo ko je spasio da ne umre!

27.09.2021
Tekst članka

Jovana Jeremić važi za jednu ekstrovertnu i hrabru osobu, a nedavno je otkrila jednu, ne baš tako lepu vest

Poznata voditeljka Jovana Jeremić, važi za jako odvažnu ličnost sa naše strade, a ove detalje iz njenog života, niko nije znao, a sada je napokon smogla snage da progovori o svemu:

Zadnje ulaganje Luke Modrića prestravilo je stručnjake u snažnim i velikim bankama

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - rekla je Jovana Jeremić nedavno za Scandal!.

ST/P.Divac

Jovana Jeremić ima čitav tim stilista koji brinu o njoj

Podsetimo, Jovana je jako mlada stekla planetarnu slavu kao voditeljka, a od pre nekoliko dana, za Jeremićevu su čuli čak i strani mediji, tako da ne summnjamo, da će fatalna plavuša uspeti da napravi i svetsku karijeru.

Članak indeksiran 30.11.2021. Zadnji put osvježen 30.11.2021.

Ocijenjeno u analizi