KAKO NASTAJE RAK? Kada znate kako nastaje, možete ga i pobijediti, lako!

Izvor/medij: Novi Svjetski Poredak
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ponovo “oživljena” nesuvisla objašnjenja Slađane Velkov o mikroorganizmima i nastanku bolesti

Tumor je košara za smeće u koju tijelo odbacuje otrovne materije i stvara ovojnice okolo da bi se izolirala od otrova

 

Dr. Slađana Velkov govori: Kada frekvencija tijela padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekvenciju, stupanj kiselosti na kojoj će doći do razvoja određenog mikroba što znači da svaki mikrob ima svoju frekvenciju.

Kada dođe do nakupljanja otrovnih materija u tijelu, koje uglavnom unosimo preko hrane, tijelo će ih najprije početi odlagati, prije svega u masnom tkivu koje služi za odlaganje otpada. Što više industrijske i kuhane hrane jedemo sve više ćemo masnog tkiva imati.

Tumor je košara za smeće u koju tijelo odbacuje otrovne materije i stvara ovojnice okolo da bi se izolirala od otrova. Tijelo se neće čistiti od smeća sve dok uzimamo otrovnu hranu jer je preko 90% energije zauzeto probavljanjem velikih količina hrane kao i eliminacijom otpada.

Kada prestanemo unositi hranu makar jedan dan, počet će čišćenje tijela. Tijelo će se čistiti i kada smo na sirovoj hrani, jer se ne troše metabolički enzimi (gorivo za stanicu) na probavu hrane, jer hrana probavlja samu sebe svojim enzimima koji nisu uništeni kuhanjem.

Međutim, ako mi nastavimo s uzimanjem otrovne hrane, u početku neće biti čišćenja jer organizam troši najveći dio energije na probavu i eliminaciju hrane, ali će jednom doći do zasićenja i tijelo će se alarmantno početi čistiti, izbacivati sluz i smeće kašljem, povraćanjem, proljevima, znojenjem…

Truljenje u nama

U tim trenucima je sva tjelesna energija koncentrirana na čišćenje tijela tako da se hrana koja se pojede neće probavljati, već truliti u želucu što će dodatno opteretiti organizam i produbiti problem. Još početkom prošlog vijeka su naučnici otkrili i potvrdili u mnogobrojnim eksperimentima da bakterije ne žive samo izvan tijela i napadaju nas, već da žive i nastaju u našem tijelu.

Kada se promatra živa krv, vidi se bezbroj sićušnih biona, malih čestica koje plivaju u krvi i iz kojih nastaju mikroorganizmi, koji se također nalaze u našoj krvi. Da, naša krv nije sterilna već se u njoj odvija veoma složen proces metamorfoze mikroorganizama.

Bion je osnovna jedinica života, orgonske energije čije porijeklo je Sunce, a do nas se prenosi Sunčevom svjetlošću. Nalazi se u živoj materiji, vodi i zraku.

U potpuno zdravom tijelu, ne dolazi do transformacije biona. U bolesnom tijelu, kada dođe do povećane kiselosti organizma iz biona, probavom se stvaraju različiti oblici najprije patogenih bakterija, a u kiselijoj sredini dolazi i do transformacije u gljivice.

Velike količine smeća

To znači da će uslijed kiselosti organizma (zbog loše hrane uglavnom) doći do transformacije biona u mikroorganizme. Mikroorganizmi će prilikom dezintegracije ostavljati velike količine smeća iza sebe, što će dodatno opteretiti organizam. Jesu li onda mikroorganizmi krivi za našu bolest ili je problem u kiselosti organizma? Da nije bilo patološke, kisele podloge ne bi došlo do razvoja mikroorganizama.

Kada uzimamo antibiotik za ubijanje mikroba, oslobodit ćemo se privremeno jednog broja mikroba, ali će antibiotici – anti bios = protv života uništavati i bione na taj način što će dodatno zakiseliti organizam i dovoditi do dalje transformacije u mikrobe. Jedini način da se zaustavi transformacija biona u mikrobe je da se tijelo održava alkalnim. Hoće nešto biti alkalno (bazno) ili kiselo ovisi o stupnju vibracije-frekvencije.

Određena vibracija moze mijenjati sve pa i formu nekog bića akumulacijom ili dezintegracijom biona. Sva hrana ima svoju vibraciju. Tako znamo da je prosječna frekvencija ljudskog tijela izmedju 60 i 70 Hz i kada frekvencija opada i imunolški sustav slabi.

Kada frekvencija padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekvenciju, stupanj kiselosti na kojoj će doći do razvoja odredjenog mikroba što znači da svaki mikrob ima svoju frekvenciju. Supstance s većom vibracijom će uništiti bolest s nižom vibracijom.

Tako biva jako važno s kakvom vibracijom hranu jedemo, udišemo i absorbiramo. Otrovne materije snižavaju našu tjelesnu vibraciju, tako industrijska hrana ima 0 Hz, svježe voće i povrće oko 15 Hz, sušeno bilje do 27 Hz, dok eterična ulja imaju izmedju 52 i 320 Hz što je npr. frekvencija ružinog ulja. Naše misli takodje imaju svoju vibraciju tako da će negativne misli snižavati tjelesnu frekvenciju i dovoditi do bolesti dok nas dobre misli liječe.

Bioni su neuništivi

Poslije smrti organizma dolazi do dezintegracije materije do stupnja biona tako da odredjena koncentracija biona ostaje nerazgradjena i spremna za kreiranje novog živog organizma. Bioni su neuništivi i predstavljaju osnovnu jedinicu života. Kada se češće čistimo (razboljevamo), organizam će biti zdraviji dok, ako to nije slučaj, može doći do težih poremećaja uslijed veoma kisele sredine i dezintegracije velike količine biona. Djeca imaju snažnije mehanizme obrane i zato su često “boležljiva” i imaju višu temperaturu od odraslih.

Povišena temperatura je samo veća frekvencija na kojoj mnogi mikrobi ne mogu opstati i činimo sebi loše kada je snižavamo. Zašto se “prehladimo”? Ne razbolimo se od hladnoće već zato što kada nam je hladno dođe do skupljanja krvnih žila na površini tako da velika količina krvi, a samim tim i otrova dospije do vitalnih organa kada organizam reagira time što počinje čišćenje: kašalj, znojenje, povraćanje, proljevi…

Nijedan od ovih načina čišćenja ne treba zaustavljati, već samo omogućiti lakše čišćenje uzimanjem dosta čiste osunčane vode, koja će razvodniti sluz, biti bez hrane 2-3 dana, na svježim sokovima ili samo na sirovoj hrani, udisati čist zrak i odmarati se.

Razmnožavanje mikroba

Mikrobi se neće razvijati van živog organizma, ali mogu preživjeti neko kraće vrijeme tako da je moguće, da neki mikroorganizam pređe s nekog čovjeka na nas. Ako je naše tijelo kiselo, nastavit će se razmnožavati u našem tijelu, ali ako je naše tijelo bazno, za dan, dva će se raspasti i od njih će ostati samo bioni. Znači, i u tom slučaju kada dobijemo mikrobe od drugih opet sve ovisi od kiselosti (frekvencije) našeg tijela. Što se tiče virusa… Virusi su dijelovi RNK i DNK koji nastaju raspadanjem stanica i mikroba. Kada smo kiseli, dolazi do raspadanja stnica, crvenih krvnih zrnaca, mikroba…

Kada se stanica raspadne, dijelovi raspadnutih RNK i DNK – proteinskih djelića, plivaju između stanica u organizmu. Što kiseliji organizam, bit će više raspadanja i više proteinskih djelića – virusa. Virusi nisu živa bića i ne razmožavaju se, već se ponašaju kao paraziti i opstaju na račun stanica na koje se prikače. Znači, treba samo podići vibraciju sirovom hranom, gledanjem u Sunce, fizičkim aktivnostima i pozitivnim mislima i sve će biti u redu piše Aura.ba.

Evo što vam taje: Uzrok raka otkriven je 1923. i može se spriječiti i liječiti!

Spriječite i liječite rak sami pomoću ovih jednostavnih smjernica. Zapamtite, ono ste što jedete!

Uzrok raka pronašao je još 1923. godine njemački znanstvenik Otto Heinrich Warburg. Za ovo otkriće ovaj znanstvenik dobio je i Nobelovu nagradu, a što se danas potpuno i namjerno zaboravlja.

Što je otkrio dr. Warburg?

Dr. Warburg je otkrio da je bolest rak rezultat antifiziološkog načina života.
Antifiziološkim načinom prehrane (pretežno hranom koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću tijelo stvara kiselu sredinu slabo opskrbljenu kisikom.

Kiselost stanica istiskuje kisik iz stanica, a pomanjkanje kisika u stanicama stvara kiselu sredinu. ‘Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kisika u organizmu; ako vam nedostaje kisika imati ćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kisika, govorio je dr. Warrburg. ‘A oduzmete li zdravoj stranici 35% kisika možete stanice raka stvoriti za samo dva dana’.

Dakle, uzrok raka danas je zakiseljen organizam i stanice bez kisika. U svom djelu “Metabolizam tumora”, dr. Warburg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna uvjeta: krvnu kiselost i hipoksiju (pomanjkanje kisika).

Otkrio je da su tumorske stanice anaerobne (ne udišu kisik) i da ne mogu preživjeti u prisutnosti visokih koncentracija kisika.

Tumorske stanice mogu preživjeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kisika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam, koji naše stanice koriste da bi preživjele u kiseloj sredini bez prisustva kisika.

Što utječe na zakiseljenost organizma i pojavu raka? Odgovor je vrlo jednostavan, hrana. Većina ljudi danas, za razliku od prije dvadesetak godina, jede upravo hranu koja zakiseljuje organizam pa ne čudi da je i pojava ove bolesti u sustavnom porastu.

Što jesti manje?

Rafinirani šećer i svi njegovi derivati. On je najgori, jer nema bjelančevina, masti, vitamina ni minerala, samo rafinirane ugljikohidrate, koji škode gušterači. Njegov pH je 2,1 (veoma kisel).
 Meso (sve vrste), proizvodi životinjskog porijekla – mlijeko i sirevi, vrhnje, jogurt itd.
 Rafinirana sol
, rafinirano brašno i svi njegovi derivati kao što su tjestenina, torte, keksi itd.
 Kruh
, margarin
, kofein,
 alkohol,
 sva industrijski prerađena i konzervirana hrana, koja sadrži konzervanse, umjetne boje, arome, stabilizatore itd.
 Antibiotici i općenito svi lijekovi.

Što jesti više?

Svo sirovo povrće. Neko je kiselo po okusu, ali u tijelu se mijenja i postaje alkalno.
Voće. Na primjer, limun unutar tijela ima veoma visok stupanj alkalnosti. (Nemojte da vas zavara njegov veoma kiseli okus).
 Bademi. Vrlo su alkalni.
 Integralne žitarice: jedina alkalizirajuća žitarica je proso. Sve su ostale žitarice lagano kisele, no idealna prehrana treba i određeni postotak kiselosti pa valja jesti i nešto žitarica. Sve žitarice moraju se jesti kuhane. Imaju vrlo visoku alkalnost.
 Klorofil je ključ svega. Zelene biljke sadrže klorofil koji je veoma alkalan.
 Voda. Važna je za proizvodnju kisika. Uvijek budite dobro hidrirani, pijte vode malim gutljajima tijekom cijelog dana.
 Vježbanje. Vježbe pomažu održavati alkalnost organizma jer daju kisik cijelom tijelu. Sjedalački način života uništava život.

Kemoterapija je smrt!

Iako medicina vrlo dobro poznaje istraživanje ovog znanstvenika, rak se liječi kemoterapijom. Kemoterapija često znači smrt. Ona zakiseljuje tijelo do te mjere da tijelo poseže za zadnjim alkalnim rezervama u organizmu kako bi neutralizirao kiselost žrtvujući minerale (kalcij, magnezij, kalij) koji su ugrađeni u kosti, zube, nokte i kosu pa kao posljedicu kemoterapije imamo fizičke promjene pacijenata. Kemoterapija toliko zakiseljuje tijelo da pospješava širenje raka, a ne uništavanje stanica.

Stoga, ako bolujete od ove bolesti, liječite se alkaliziranjem organizma, u tome vam može pomoći i soda bikarbona koju možete kupiti u svakoj trgovini, a koja je poznata u svijetu alternativne medicine kao vrlo dobar i učinkovit ubojica raka, upravo zbog njenih alkalnih svojstava.
 
(aura.ba/uredio: nsp)

Članak indeksiran 02. 07. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me