Kanada: 13 mrtvorođenih beba u 24 sata u bolnici Lions Gate uzrokovanih cjepivima Covid-19

Izvor/medij: Staro Normalno
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Izmišljene statistike o mrtvorođenim bebama u Kanadi kao sredstvo antivakcinacijske propagande

Prema tvrdnjama zviždača, zbog cjepiva protiv Covida-19 događa se masovni genocid, koji glavni mediji i vlade diljem svijeta ignoriraju.

U Britanskoj Kolumbiji (BC), Kanada, zviždači su se okupili na skupu kako bi skrenuli pozornost na ovaj široko rasprostranjeni problem i na otkriće da se oko 13 mrtvorođenih smrti dogodilo u  razdoblju od 24 sata u bolnici Lions GateSvi smrtni slučajevi dogodili su se kod beba koje su rodile potpuno cijepljene majke, iako veliki dio javnosti i dalje nije svjestan da se to dogodilo.

Kao odgovor, dr. Mel Bruchet i Daniel Nagase, zajedno s drugim zabrinutim članovima javnosti, okupili su se kako bi podnijeli pritužbu pred uredom Kraljevske kanadske konjičke policije (RCMP) u Sjevernom Vancouveru.

Kako glavni mediji ignoriraju priču, Bruchet i Nagase uzimaju stvari u svoje ruke podnoseći pritužbe RCMP-u protiv službenika javnog zdravstva za koje se vjeruje da sve to guraju pod tepih zbog financijskog sukoba interesa i pristranosti.

Bruchet je nekome na skupu koji je vodio intervjue rekao: “Mi smo na strani Boga. Na dobroj smo strani.”

U intervjuu na skupu Bruchet je govorio i o ivermektinu, korumpiranim državnim dužnosnicima koji ljudima onemogućuju pristup, te o onome što on vidi kao postupni slom službenog narativa o covidu, jer sve više ljudi počinje učiti istinu. Video možete pogledati ovdje.

 

Na stubama RCMP-a, Nagase je objasnio da će ući kako bi podnio pojedinačne pritužbe u ime svih prisutnih, kao i drugih. Prisutni na skupu žele znati jesu li pokrajinska zdravstvena službenica Bonnie Henry i drugi zdravstveni čelnici isplaćeni ili imaju neki drugi financijski interes u promicanju programa cijepljenja protiv Covid-19.

Nagase je sudionicima skupa rekao: “Ovo je prilika. Mi smo u RCMP-u… i ovdje biste obično otišli podnijeti policijsku prijavu o kaznenoj prijavi… Sumnjam da se politika provodi prema građanima B.C. nisu motivirani u interesu javnog zdravlja, već su motivirani financijskim interesima.

“Moramo zatražiti od RCMP-a da provede istragu, forenzičku istragu kako bi se otkrilo postoje li sukobi interesa koji utječu na našu ministricu zdravstva, zbog čega je uvela politike koje su štetne za Britance iz Britanske Kolumbije“, rekao je Nagase.

 

Pred kraj videa, Nagase se vidi kako izlazi iz zgrade RCMP-a nakon što je uspješno podnio sve pritužbe. Okupljeni su ga pozdravili jer je objasnio da je ovo samo početak.

 

Izvor: dailyexpose

Članak indeksiran 24. 12. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me