Raskrinkavanje.ba

Zvezdane staze → Kanadski zviždači razotkrili 13 mrtvorođenih u 24 sata u bolnici Lions Gate uzrokovanih vakcinama C-19

24.11.2021
Tekst članka

Prema tvrdnjama uzbunjivača, zbog vakcina protiv C-19 događa se masovni genocid, koji glavni mediji i vlade širom sveta ignorišu.

 

U Britanskoj Kolumbiji (BC), Kanada, uzbunjivači su se okupili na skupu kako bi skrenuli pažnju na ovaj široko rasprostranjeni problem i na otkriće da se oko 13 mrtvorođenih smrti dogodilo u jednom periodu od 24 sata u bolnici Lions Gate.

Svi smrtni slučajevi dogodili su se kod beba koje su rodile potpuno vakcinisane majke, iako veliki dio javnosti i dalje nije svestan da se to dogodilo. Kao odgovor, dr. Mel Bruchet i Daniel Nagase, zajedno s drugim zabrinutim članovima javnosti, okupili su se kako bi podneli žalbu ispred kancelarije Kraljevske kanadske konjičke policije (RCMP) u Severnom Vancouveru.

Kako mejnstrim mediji ignorišu priču, Bruchet i Nagase uzimaju stvari u svoje ruke podnoseći žalbe RCMP-u protiv službenika javnog zdravstva za koje se veruje da sve ovo guraju pod tepih zbog finansijskog sukoba interesa i pristrasnosti.

Bruchet je rekao nekome na skupu koji je vodio intervjue: „Mi smo na strani Boga. Mi smo na dobroj strani.

U intervjuu na skupu, Bruchet je takođe govorio o ivermektinu, korumpiranim državnim službenicima koji sprečavaju ljude da mu pristupe, i onome što on vidi kao postepeni slom službenog narativa o kovidu, jer sve više ljudi počinje saznavati istinu.

Video možete pogledatiNa stepenicama objekta RCMP-a, Nagase je objasnio da će ući da uloži pojedinačne žalbe u ime svih prisutnih, kao i drugih. program vakcinacije protiv Covid-19.

Nagase je učesnicima skupa rekao: „Ovo je prilika. Mi smo u RCMP-u … i ovde biste obično otišli da podnesete policijski izveštaj o krivičnoj tužbi… Sumnjam da se politika provodi prema građanim

 B.C. nisu motivisani interesima javnog zdravlja, već su motivisani finansijskim interesima.

"Moramo zatražiti od RCMP-a da provede istragu, forenzičku istragu kako bi se otkrilo da li postoje sukobi interesa koji utiču na našu ministricu zdravlja, zbog čega je uvela politike koje su štetne za Britanske Kolumbijce", rekao je Nagase.

Pred kraj videa, Nagase se vidi kako izlazi iz zgrade RCMP-a nakon što je uspešno podnio sve žalbe. Primio je pozdrave publike jer je objasnio da je ovo samo početak.

 

Članak indeksiran 24.12.2021. Zadnji put osvježen 24.12.2021.

Ocijenjeno u analizi