Kiki u LOŠEM zdravstvenom stanju, ne može da STOJI na nogama: “MOLIM BOGA DA ME UZME!” (FOTO)

Izvor/medij: Balkan Life Today
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: Balkan Life Today nastavlja izmišljati tragične vijesti

Kristijan Kiki Nikolić je postao poznat široj javnosti kao učesnik u rijalitiju Parovi i on je prva transrodna osoba koja se pojavila u ovakvom tipu programa i uspio je da osvoji simpatije gledalaca. Kiki je iskoristila svoju slavu i postala je velika zvijezda u svijetu influensera i Tik Toka ali u posljednje vrijeme je skoro nikako nema na društvenim mrežama.

Sada se otkrilo da je u teškom zdravstvenom stanju i da ne može ni da ustane iz kreveta. Njena prijateljica je za medije ispričala kako je Kiki živjela dugi niz godina u jezivim uslovima. Njen otac je pio i nisu se nikako slagali i stalno su bili u sukobu i svađi a vrlo često je i tukao. Majka je pokušavala da zaradi za život tako štro je prodavala na pijaci razne stvari koje je dobijala od ljudi i Kiki je od malih nogu željela da svojoj majci obezbjedi bolji život.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Kiki ima i sestru Melisu koja je također transrodna osoba  i obje su imale velikih problema i zbog toga. Zbog neimaštine i siromaštva  sakupljale su kartone i ostale sirovine po kontejnerima da bi preživjele. Kiki je od kada zna za sebe bila debeljuškasta ali joj je višak kilograma u zadnje vrijeme ozbiljno ugrozio zdravlje.

Sve se desilo baš kada joj je malo krenulo u životu i kada je počela dobro da zarađuje jer je na Instagramu imala veliki broj pratilaca i počela je da snima i reklame za butike stomatološke ordinacije i putničke agencije. Ona je pomagala i svojoj porodici novčano ali iako su joj svi savjetovali da pripazi na svoju kilažu ona se na to nije obazirala i jela je preko svake mjere. Ostatak pročitajte ovdje.

Članak indeksiran 28. 04. 2022 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me