Raskrinkavanje.ba

Srbin → Klausov projekat 15-minutnih gradova je zaključavanje celog čovečanstva

06.03.2023
Tekst članka

15-minutni koncept grada, zamisao Svetskog ekonomskog foruma u ​​Davosu, u Švajcarskoj, postaje stvarnost u Sjedinjenim Državama, a grad Klivlend, Ohajo, potpisuje se na šemu i obećava da će implementirati viziju Klausa Švaba.

Израз се односи на заједницу у којој становници могу доћи до свакодневних ствари – попут посла, школе и продавница – ходајући, бициклом или јавним превозом за 15 минута или мање. Према глобалистима који промовишу концепт, 15-минутни градови су неопходни за борбу против климатских промена и подршку јавном здрављу.

Критичари концепта града од 15 минута тврде да елита гради затворе на отвореном у које ће становници бити зазидани, фигуративно и дословно. И као што ћемо видети за минут, постоји много доказа, укључујући и признање градског званичника, да су „присилна затварања будућности“ на челу 15-минутног градског програма елите.

Градоначелник и демократа Џастин Биб каже да је одлучан да Кливленд у Охају буде први 15-минутни град у Северној Америци, представљајући концепт локалним становницима и медијима током свог говора о стању града у априлу прошле године.

„Радимо на томе да будемо први град у Северној Америци који ће применити 15-минутни оквир за планирање града, где су људи — не програмери, већ људи — у центру урбане ревитализације, јер без обзира где живите, имате приступ у добру продавницу намирница, живахне паркове и посао до којег можете доћи“, рекао је Биб у говору.

Становници источне Палестине у Охају, који је сат и по удаљен од Кливленда, пријавили су да их охрабрују да се преселе у Кливленд.

Зашто елите покушавају све да натерају у ову зону?

Знамо да је глобалистичка елита пристала на Агенду 21 УН која позива на стварање „дивљих земаља“ и концентрацију становништва у одређена подручја. А знамо да Клаус Шваб гура концепт града од 15 минута.

Када су други градови широм света представили 15-минутне предлоге за градове , суочили су се са налетима протеста, а становници су забринути да елите планирају да их зазидају и створе услове за принудно затварање.

Што има много смисла када узмете у обзир причу о Оксфорду у Енглеској, који се такође креће у складу са диктатом WEF-а и постаје град од 15 минута. Дакле, шта елита заиста планира када су у питању нови дизајни градова?

Градски званичник у Оксфорду у Енглеској пустио је мачку из торбе када је изјавио да су „климатска блокада“ стигла и да су ту да остану „свиђало се то људима или не“ јер је Оксфорд најавио да становници Оксфорда морају да поднесу захтев за дозволу владе да се преселе око града.

Становницима Оксфордшира ће сада бити потребна посебна дозвола за прелазак из једне „зоне“ града у другу. Међутим, чак и становницима којима је одобрена дозвола биће дозвољено да путују из једне зоне у другу само „највише 100 дана годишње“.

Савет округа Оксфордшир јуче је одобрио планове да се становници закључају у једну од шест зона како би се „спасила планета“ од глобалног загревања. Најновија фаза у програму ’15-минутног града’ је постављање електронских капија на кључним путевима у и ван града, ограничавајући становнике на своја суседства.

Према новом плану, ако становници желе да напусте своју зону, биће им потребна дозвола Савета који одлучује ко је достојан слободе, а ко није. Према новој шеми, становницима ће бити дозвољено да напусте своју зону највише 100 дана годишње, али да би то уопште и стекли, сваки становник ће морати да региструје податке о свом аутомобилу у савету који ће потом пратити њихово кретање путем паметних камера по целом град.

Да ли ће се становници Оксфордшира заиста помирити са овим?

Бил Гејтс је ухваћен како признаје да је план о климатским променама огромна превара за Нови светски поредак у недавно објављеном видео снимку у којем се хвали да је израз „ чиста енергија“ „зезнуо умове људи“.

Ако прихватимо концепт климатских блокада, наседамо на превару.

Никада нисам мислио да ћемо заиста видети да се климатске блокаде примењују у слободном свету, али ево нас.

Наравно, постоји неколико људи који се гласно противе овом новом плану, али Данкан Енрајт, члан кабинета Оксфордширског округа за стратегију путовања и развоја, обећава да ће „контроверзни план кренути даље, свиђало се то људима или не“ .

Глобалне елите су престале да се претварају да верују у демократију.

Ово не би требало да буде изненађење, с обзиром на природу реторике која у последње време излази са Светског економског форума. Они сада себе сматрају боговима са „божанским моћима“ над „стварањем и уништењем“. Што се тиче Бога, он је мртав . А Исус је „лажна вест“.

Програм WEF-а је чист отров и последице у стварном свету се одигравају пред нашим очима. У Холандији влада заправо насилно затвара до 3.000 фарми како би испунила захтеве Клауса Шваба и „смањила своје загађење азотом“ …

Пољопривредници су упозорени да морају прихватити понуду владе за своју фарму, без обзира да ли желе да продају или не.

„Нема боље понуде“, рекла је Кристијан ван дер Вал, министар за азот, холандском парламенту у петак.

Ово су гангстерске тактике. И да, холандска влада инфилтрирана у ВЕФ сада има „министра за азот“.

Боримо се са глобалном кризом хране без преседана, а холандска влада је одлучила да је сада време да насилно затвори хиљаде фарми? Ово је буквално самоубилачко.

Говорећи о самоубиству, Канада је пронашла начин да натера људе да уопште престану да емитују угљеник када се њихова “корист” заврши. Асистирано самоубиство постало је прилично популарно међу либералним Канађанима, а број људи који бирају ту опцију расте из године у годину . Према извештају Daily Mail-а:

Прошле године, више од 10.000 људи у Канади – што је запањујуће, то је више од три процента свих смртних случајева тамо – завршило је живот путем еутаназије, што је повећање за трећину у односу на претходну годину. И вероватно ће наставити да расте: следеће године Канада ће дозволити људима да умру искључиво из разлога менталног здравља .

Ако се осећате депресивно, Канада Клауса Шваба има решење за то.

А ако сте физички инвалид, Канада има решење и за то .

Тек прошле недеље појавила се запањујућа прича о томе како је, пет година у жестокој борби за добијање степеништа за свој дом, ветеранки канадске војске и параолимпијки Кристин Готје понуђена изванредна алтернатива.

Канадски званичник јој је 2019. рекао да ће јој влада помоћи да се убије, ако јој је живот тако тежак и ако је тако ‘очајна’. „Имам писмо у којем пише да ако сте тако очајни, госпођо, можемо вам понудити помоћ, медицинску помоћ при умирању“, сведочио је бивши војни каплар параплегичар канадским посланицима.

„Медицинска помоћ у умирању“ звучи тако клинички, али на крају крајева, то је највећа блокада од свих.

Јер када једном престанете да дишете, нећете моћи више да чините „климатске грехе“. WEF се инфилтрира у владе широм западног света и ауторитаризам расте темпом који апсолутно одузима дах.

Ако могу насилно да затворе фарме и изграде градове од 15 минута који данас озбиљно ограничавају путовања, какву ћемо тиранију видети у будућности?

Izvor: NultaTačka

Oznake: 

Članak indeksiran 09.05.2023. Zadnji put osvježen 09.05.2023.

Ocijenjeno u analizi