Raskrinkavanje.ba

Dnevna Gazeta → Klintonu dovodili devojčice sa Kosova i Metohije za pedofilske orgije sa Epstinom, plaćao 20 evra za pola sata?

19.08.2019
Tekst članka

Na Kosovu postoji prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO vojnim snagama i Sjedinjenim Državama i pomagačima koji tamo deluju. Ali češće, kažu istražitelji, Kosovo je središte trgovine ljudima, dece i žena koje se prodaju i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, prestonicama zapadne Evrope i drugim mestima.

Sjedinjene Države i njihovi saveznici u NATO-u, kao i Ujedinjene nacije, već nekoliko godina javno kažu da korumpirani zvaničnici unutar kosovske vlade i policije ponekad učestvuju u ilegalnoj trgovini devojčica i dečaka.

Prema globalnoj post-istrazi, neke visoke političke ličnosti, posebno bivši komandanti OVK, zaista su bili umešani u trgovinu ženama i devojčicama.

 

Štaviše, Global Post je dobio nekoliko obaveštajnih izveštaja od vojnih i obaveštajnih službi NATO-a za koje se takođe tvrdi da su stariji bivši komandanti OVK bili umešani u posao seksualnog ropstva. Dalje podupirući tvrdnje, različiti dobro obavešteni ljudi, uključujući bivšeg obaveštajnog zvaničnika NATO-a koji je radio na Kosovu i zapadnog diplomatu sa iskustvom u regionu, svi kažu da je to u američkim, NATO i UN krugovima već godinama poznato. Za bivše teroriste OVK, zapovednike – od kojih su mnogi sada na pozicijama velike moći na Kosovu – veruje se da su povezani sa trgovinom seksom i dečijom prostitucijom.

Posle okupacije srpske pokrajine dečija prostitucija, koja je bila nepoznata pojava, počela je da se povećava. Mirotvorac UN-a na Kosovu, koji je tražio da se ne imenuje, rekao je: „Često čak i muslimanske devojke prodaju drugi čuvari bordela. Oni se trguju poput goveda i rutinski ih premlaćuju i drogiraju. Ako devojka pokuša da pobegne, bila je silovana ili mučena – ili joj je rekao da će je majka vratiti kući da bude ubijena. “

Za 20 američkih dolara dete je ostavljeno „klijentu“ na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao kupiti bocu piva dok se zadovoljavao.

Sva deca dobijaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mesto za spavanje i ležernu odeća koju njihov albanski vlasnik insistira da moraju da obuku da bi privukli klijente.

 

FRN je objavio nekoliko članaka u poslednjih nekoliko meseci i ranije o važnoj temi „Džefri Epštajn i njegov pedofilski prsten. Treba napomenuti da uprkos optužnici u slučaju dečijeg ropstva, ona definitivno ne pokriva puni obim Epštajnovih stravičnih zločina. Naprotiv, to je samo vrh ledenog brijega i svodi se na nekoliko faktora.

Godinama pre 2002-2005. koji je obuhvaćen saveznom optužnicom, Epštajn je bio umešan u pedofilsku šemu, u koju su takođe uključeni brojni visoki NATO i američki zvaničnici, vojska i političari. To se dešavalo devedesetih godina prošlog veka, za vreme NATO agresije i demontiranja Jugoslavije.

Pročitajte još:
(FOTO) Pedofil Epstin kući držao portret Bil Klintona u haljini i na štiklama, kao transvestit!
ARNO GUJON: Smetam im, jer svedočim istinu o Kosovu! Albanci napadaju čak i srpske devojčice…

Pored zvaničnog prisustva NATO-a i SAD-a, zapadni PMC-ovi (privatni vojni izvođači) takođe su bili prisutni (pre svega MPRI) i uključeni u celokupnu šemu pedofilskog prstena, među mnogim drugim ratnim zločinima NATO-a i SAD-a koje su zapadni mediji prikrivali.

Umešanost moćnog klana Klinton i njihov uticaj (zajedno sa mnogim drugim moćnim američkim političarima) je glavni razlog zašto ovaj gnusni zločin nije samo stavljen na stranu, već je i potpuno ignorisan i prikriven od strane masovno licemernih zapadnih medija. Međutim, Klintonovi (i Epštajnovi) „humanitarni napori“ u bivšoj Jugoslaviji nisu prošli nezapaženo. Mnogi su je pažljivo slušali i gledali.

Prema svedočenju bivše ropkinje, Klinton je bio prisutan tokom seksualnih zabava u kojima je učestvovalo do dvadeset maloletnih devojaka na usamljenom ostrvu na Karibima. Ti snimci letenja pokazuju da je Klinton nekoliko puta leteo na ostrvo Epštajnovim privatnim avionom. Klinton je bio u bliskoj vezi sa zaposlenima kompanije Epštajn, koja je sastavila hiljade fotografija golih mladih devojaka. A ove fotografije su korišćene kao katalog za Epštajn da bi svoje devojke pozajmio moćnim političarima i britanskim vlasnicima, uključujući Klintona.

Dok je Epštajn optužen za zatvorsku kaznu zbog svoje pedofilije, Bil Klinton je neobično ostao netaknut, više nego verovatno zbog prijatelja na visokim položajima.

Članak indeksiran 21.08.2019. Zadnji put osvježen 21.08.2019.

Ocijenjeno u analizi